za 11/3  20:00  € 20,50
Divers
Theater
11/32023

Willie Wartaal

Moederdag


De veelzijdige rapper Willie Wartaal maakt onderdeel uit van De Jeugd Van Tegenwoordig, die doorbraken in 2005 met hun debuut single ‘Watskeburt?!’. Inmiddels is hij niet meer weg te denken uit het muzikale landschap. Naast rapper is Willie dj, presentator, acteur, songwriter én vader. 

Na 17 jaar alle festivals plat te hebben gespeeld, clubs, popzalen en stadions te hebben uitverkocht, duikt Willie Wartaal voor het eerst het theater in, met zijn eigen show ‘Moederdag’. Een programma gevuld met grappige en serieuze verhalen over zijn leven, muziek, zijn moeilijke jeugd, het hebben van een drugsverslaafde moeder en de levenslessen die hij daaruit gehaald heeft.

Klik hier voor de uitzending in De Avondshow met Arjen Lubach

“Als ik nu terug kon naar de tijd dat ik een klein jongetje zonder moeder was, een jongetje dat bij een stiefvader woonde die hem eigenlijk niet wilde hebben. Dan zou ik kunnen zeggen dat ik gewoon geduld moest hebben en dat alles méér dan goed zou komen. Maar tijdmachines bestaan niet, dus nu moet ik met mijn issues jongleren in mijn rol als vader en rapper van een groep die stadions uitverkoopt. Een junk als moeder hebben heeft uiteindelijk toch meer gevolgen dan ik zelf altijd wilde geloven. Ik heb niks met haar, maar toch is het elke dan Moederdag.”

Over Willie Wartaal
Olivier Locadia is bekend geworden als Willie Wartaal in De Jeugd Van Tegenwoordig. Naast de groep heeft Wartaal ook solo de Top 40 weten te bereiken. Dat gebeurde in 2005 via een bijdrage op Wat Wil Je Doen (van The Partysquad) en drie jaar later als AKA The Junkies dat met Konijntje de zesde plaats wist te bereiken. Ondertussen was hij ook te zien als presentator bij The Box, BNN en de VPRO.

Nadat hij in 2016 al eens samenwerkte met Donnie (Kwart Voor Monnie) weten de twee elkaar in 2019 opnieuw te vinden op Barry Hayze, een nummer dat op het Door Het Licht-album van Donnie komt te staan.


Klik hier voor meer info over parkeren, horeca en annulering.


    alle theater