wo 5/2  15:00  € 11,00
4+, Familie
Theaterzaal
5/22020

SALLY Dansgezelschap Maastricht

Woest


Stel je voor…
2 gebalde vuisten en 1 rode kop.
Té veel keren geprobeerd tot 10 te tellen.
Een enorme stilte… en dan…
rookwolkjes uit je oren en de tanden stevig op elkaar…

KWAAAAAAK!
Woest is een voorstelling over onstuimige woedeaanvallen. Een jongen van gescheiden ouders reageert zich af op alles en iedereen. Maar onder zijn boosheid schuilt een dieper verlangen: in zijn eigenzinnige wereld vol dynamische, virtuoze en acrobatische dans probeert hij alles te laten zijn zoals het was… ‘In je keel bonst je hart, je benen trillen en je loopt rood aan. Het borrelt diep van binnen en is onstuitbaar. Het moet eruit…KWAAAAAAK…Pas op, de driftkikker is los. Hij is Woest!’

Workshop na de voorstelling
Na de voorstelling is er een gratis workshop van ongeveer 15 minuten! Kinderen gaan o.l.v. een workshopdocent aan de slag met de muziek en bewegingen die zij vanuit de voorstelling herkennen. Deze workshop is gratis dus blijf vooral even hangen na de voorstelling.

In de pers
‘Woest houdt kinderen en ouders op een lichte manier een spiegel voor. Nergens wordt de voorstelling te zwaar door de speelse en soms dolkomische dans. En na afloop vertellen de kinderen zonder moeite wat ze net vanuit de zaal hebben gezien: ook laten ze hun eigen boze, blije of bange dans aan hun ouders in de zaal zien.’
Theaterkrant ★★★★

‘In Woest vormt een mooie soundscape van hoorspelgeluiden en aftelversjes (‘Eerst tot tien tellen’) de motor van de acrobatische dansscènes in het geel-blauwe decor, waarin niet alleen het gezin maar ook meubels uit elkaar worden getrokken. Ook hier geloof je meteen dat danser Patrizio Bucci, met zijn donder-&-bliksemshirt, een jong kind is bij wie de stoom uit de oren komt. Zijn vier collega’s stappen met simpele kostuumtrucs en mimische dans soepel in de rol van bekvechtende ouders.’
De Volkskrant ★★★★

Credits
Choreografie & Muziek: Stefan Ernst
Muziek: Stefan Ernst, Wouter Gulikers
Kostuums: Ben van Buuren
Decor: Janco van Barneveld
Lichtontwerp: Otto Eggerglüss
Speelperiode: februari – mei 2019 & februari – mei 2020
Kleine- en middenzaal, grote zaal

Terugblik
SALLY Dansgezelschap Maastricht stond vorig seizoen met haar voorstelling Skyline al in de ECI. Kon je er niet bij zijn? Zorg er dan voor dat je er dit seizoen bij bent!

Updates
Helemaal op de hoogte blijven? Zet jezelf dan op aanwezig in ons Facebookevent!


Praktische informatie

Cultuurcafé:
Per 1 januari 2020 alleen pinnen in Cultuurcafé: veilig en snel!

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Voor alle kinderen staat er een glaasje ranja klaar bij deze voorstelling. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Hapje eten vooraf?
Geniet van een heerlijk diner bij Mr. Sammi voorafgaand aan de voorstelling! Klik hier om een tafel te reserveren.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt € 2,50 per ticket in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle theater