vr 24/4  20:00  € 20,50
Jazz, Theaterconcert
Theaterzaal
24/4

Yuri Honing

Blauwbaard


‘One of the most creative and fearless saxophonists of the moment’, noemt The Times Yuri Joning. Samen met zijn akoestische kwartet neemt hij je mee in het mysterieuze klanklandschap van de iconische Blauwbaard.

In de Pers
Het gebeurt zelden dat er vijfsterrenrecensies worden uitgedeeld voor opeenvolgende albums. Citaten als ‘… een nieuw, warm en empathisch geluid’ (★★★★★ de Volkskrant) en ‘… iets onbenoembaar moois’ (★★★★★ Trouw) zeggen genoeg. In zijn nieuwe theaterconcert verleiden Yuri Honing en zijn akoestische kwartet je om binnen te treden in het mysterieuze klanklandschap van de iconische Blauwbaard. De topmusici leiden je door zijn catacomben. Een oneindig doolhof waarin je geblinddoekt ronddwaalt en je jezelf mag onder laten dompelen in fonteinen van muziek en geheime melodieën in verborgen kamers.

Deze voorstelling is onderdeel van Onbeperkt Genieten Avontuurlijke Muziek


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Hapje eten vooraf?
Geniet van een heerlijk diner bij Mr. Sammi voorafgaand aan de voorstelling! Klik hier om een tafel te reserveren.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt € 2,50 per ticket in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle theater