vr 17/4  20:00  € 19,50
Dans
Theaterzaal
17/4

Amos Ben-Tal / OFFprojects i.s.m. ICKamsterdam

60


60 is een unieke samenwerking tussen choreograaf Amos Ben-Tal, zijn dansers-collectief OFFprojects en het Amsterdamse stadsgezelschap ICKamsterdam. Zij nemen het publiek in deze dansproductie mee in een meditatieve ervaring over de sociale aspecten en menselijke beleving van tijd.

Het mysterie tijd
Met een stortvloed aan beweging, geluid, licht en woorden trekken Ben-Tal en de dansers in 60 het begrip tijd vakkundig uit elkaar. In een tijdsbestek van exact 60 minuten deelt het publiek momenten van verstilling, druk, hoop en verlangen waarin niet alleen de structuur maar ook het mysterie van tijd wordt blootgelegd.

Over de makers
OFFprojects van choreograaf en componist Amos Ben-Tal staat bekend om zijn multidisciplinaire voorstellingen en uitzonderlijke uitvoeringskwaliteiten. Na een aantal succesvolle kleine zaalproducties waaronder de productie Howl (winnaar Dioraphte Dansprijs 2016) i.s.m. Spinvis, bundelt het gezelschap voor 60 zijn krachten met topdansers van ICKamsterdam.

Credits
Concept: OFFprojects
Choreografie, muziek en gedicht: Amos Ben-Tal
Artistiek advies: Yvan Dubreuil
Dansers: Milena Twiehaus, Genevieve Osborne, Aurélie Cayla, Luca Cacitti, Wolf Govaerts (OFFprojects) en Arad Inbar, Edward Lloyd, Sophia Dinkel (ICK).
Productie: OFFprojects in coproductie met ICK Amsterdam
Mede mogelijk gemaakt door: Korzo producties, Julidans, CC Heidelberg

In de pers
‘Het is een fascinerende scène en een goed platform voor Ben-Tal’s unieke dansbewegingen: elegant en toch scherp, onvoorspelbaar en toch coherent’
Bregtje Schudel
‘Langzaam maar zeker worden de kleine, staccato bewegingen duidelijker. En net zoals een gebroken klok de juiste tijd tweemaal per dag vertelt, komen soms de schijnbaar grillige bewegingen samen in iets dat op een consistente choreografie lijkt.’
Theaterkrant
’60 is gewoon hoe moderne dans hoort te zijn, begrijpbaar, intens, spannend van begin tot het eind.’
Mieke van der Raay

Deze voorstelling is onderdeel van Onbeperkt Genieten Dans & Toneel


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Hapje eten vooraf?
Geniet van een heerlijk diner bij Mr. Sammi voorafgaand aan de voorstelling! Klik hier om een tafel te reserveren.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt € 2,50 per ticket in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


alle theater