vr 17/4  20:00  € 19,50
Dans
Theaterzaal
17/4

Amos Ben-Tal / OFFprojects i.s.m. ICKamsterdam

60


60 is een unieke samenwerking tussen choreograaf Amos Ben-Tal, zijn dansers-collectief OFFprojects en het Amsterdamse stadsgezelschap ICKamsterdam. Zij nemen het publiek in deze dansproductie mee in een meditatieve ervaring over de sociale aspecten en menselijke beleving van tijd.

Het mysterie tijd
Met een stortvloed aan beweging, geluid, licht en woorden trekken Ben-Tal en de dansers in 60 het begrip tijd vakkundig uit elkaar. In een tijdsbestek van exact 60 minuten deelt het publiek momenten van verstilling, druk, hoop en verlangen waarin niet alleen de structuur maar ook het mysterie van tijd wordt blootgelegd.

Over de makers
OFFprojects van choreograaf en componist Amos Ben-Tal staat bekend om zijn multidisciplinaire voorstellingen en uitzonderlijke uitvoeringskwaliteiten. Na een aantal succesvolle kleine zaalproducties waaronder de productie Howl (winnaar Dioraphte Dansprijs 2016) i.s.m. Spinvis, bundelt het gezelschap voor 60 zijn krachten met topdansers van ICKamsterdam.

Credits
Concept: OFFprojects
Choreografie, muziek en gedicht: Amos Ben-Tal
Artistiek advies: Yvan Dubreuil
Dansers: Milena Twiehaus, Genevieve Osborne, Aurélie Cayla, Luca Cacitti, Wolf Govaerts (OFFprojects) en Arad Inbar, Edward Lloyd, Sophia Dinkel (ICK).
Productie: OFFprojects in coproductie met ICK Amsterdam
Mede mogelijk gemaakt door: Korzo producties, Julidans, CC Heidelberg


alle theater