De verhalen


Nina & Radouan

Radouan vindt beslist níet alles leuk. Rekenen en taal? Saai. Stom! Hij is blij dat de lessen afgewisseld worden met koken, knutselen, tekenen en muziek.

Sebas van der Donk

“Het is zó belangrijk om kinderen te laten weten dat ze talenten hebben. Dat geeft zo veel energie, dat stuwt je voort en vergroot je zelfvertrouwen!”

Marjolein Peeters

“Je ontdekt dingen die je eerder niet kende, het zet je aan het denken, het zorgt voor een andere blik, je ontwikkelt je talenten, waardoor je zelfvertrouwen groeit .”

Julia, Imke & Jenny

“Elk kind vindt namelijk wel iets waar het goed in is, waar zijn talent ligt. En… je kunt geen fouten maken. Dat zorgt voor gelijkwaardigheid.”

Marion Beerens

“Het zijn fysieke, tastbare dingen die maken dat het iets met je gedaan heeft. Je bent bezig met zelfontplooiing en hebt dingen zelf bedacht en gecreëerd, dat geeft je zelfvertrouwen.”

Femke Veltman

“Op het toneel kun je dingen uitproberen die je in de echte wereld niet durft. Verlegen of timide kinderen krijgen de kans zich te laten zien.”

Morena Bamberger

“Als ik geen podium vindt, wordt mijn werk niet gezien en schiet ik mijn doel voorbij. Mijn verhaal moet namelijk beleefd worden.”

Marjolein Heijltjes

“Het is erg belangrijk iemand het zelfvertrouwen te geven. Als iemand ervaring kan opdoen, kan hij zich verder ontwikkelen. Die kans moet je krijgen.”