Vrijwilliger ECI Theatercafé – Breek de Week


De ECI is het mooiste cultuurhuis van Limburg met de meeste disciplines onder een dak! Een bijzondere plek aan de Roer met een popzaal, een vlakke vloertheater, 2 filmzalen (137 stoelen), een expositieruimte en een educatieafdeling met cursusaanbod in de disciplines muziek, theater, beeldend en dans.  Het ECI-programma omvat (pop)muziek, theater en dans, een art-house-filmselectie en een breed educatie- en cursusaanbod (zowel binnen als buiten de eigen locatie). Samen met het onderwijs werken we aan een programma dat kinderen een breder perspectief biedt en waarop talent tot bloei kan komen.

Bij ECI krijgt creativiteit de ruimte. Creëer. Maak iets moois. Met je handen, je lijf of in je hoofd. Met film, muziek, dans, theater, beeldende kunst en educatie op een waanzinnig mooie plek. Al 90 vrijwilligers van 18 tot 75 jaar werken voor en achter de schermen mee aan onze fantastische cultuurfabriek. Wil jij ook bijdragen? Grijp dan nu je kans!

Vrijwilliger ECI Theatercafé – Breek de Week

De functie
Als vrijwilliger bij het Theatercafé bedien je de bar in de avonden tijdens de Breek de Week woensdagen! Op deze woensdagen is het Theatercafé geopend voor onze filmbezoekers. Het ECI Theatercafé is een knus en gezellig cafeetje waar bezoekers voor- en na de voorstelling gezellig kunnen borrelen.

Wij zoeken
– Vriendelijke gastvrouwen of gastheren met goede communicatieve vaardigheden;
– Je bent minimaal 1 woensdagavond per maand beschikbaar;
– Enige horeca-ervaring is een pré, maar zeker geen must. Je kunt in het ECI Theatercafé op een laagdrempelige manier kennismaken met het horeca-vak!

Wij bieden
– Afwisselend en veelzijdig vrijwilligerswerk met veel sociale contacten in een dynamische culturele omgeving;
– Leuke extra’s, zoals gratis toegang tot alle muziekevents in de popzaal (met introducé);
– Deelname aan teamuitjes en personeelsfeesten van de ECI; als vrijwilliger hoor je bij het ECI team en ontvang je ook het 3x per jaar een ECI vrijwilligersbulletin;
– Voor elk uur vrijwilligerswerk ontvang je 2,5 ECI-punt waarmee je een tegoed opbouwt. Daarvoor kun je tickets kopen voor een film of concert, je kunt consumpties kopen of je spaart door voor een cursus.

Interesse?
Reageren op de vacature kan door een mailtje te sturen naar eline.hermans@ecicultuur.nl

Meer weten?
Wil je meer weten over vrijwilligerswerk bij de ECI? Hier lees je het verhaal van andere vrijwilligers.
Of neem contact op met: eline.hermans@ecicultuur.nl