Smartphone fotografie

Heb jij je smartphone ook altijd direct in de aanslag als je een mooi fotomoment ziet? Maar zou je graag willen weten hoe je dat mooie moment ook perfect vast kunt leggen? Dan is de cursus smartphone fotografie jouw perfecte match!

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lessen
lesprijs
start: 30/01/2020
dag & tijd: do 19:30u
duur: 90min.
frequentie: elke week
lessen: 3
lesprijs: v.a. €65,00
kies deze cursus
€ ..,..

Sinds de komst van de smartphone hebben we allemaal een camera op zak en fotograferen we erop los. Het allermoeilijkste daaraan is de balans vinden tussen iets vast leggen en een foto maken. Juist omdat we altijd de camera hebben nemen we niet altijd de tijd om ook een mooie foto te maken. We zijn het verleerd, maar het mooie is dat we dat opnieuw kunnen leren!

De smartphone is natuurlijk geen professionele camera, maar met wat oefening kun je er fantastische resultaten mee behalen. Je moet alleen weten hoe. Daar kan deze cursus een handje bij toesteken. In een paar avonden oefenen we kijken, zien en vastleggen en zelfs een beetje nabewerken!

Meer info: ruthhoukes@ecicultuurfabriek.nl


Til je het liefst je digitale fotografie naar een nieuw niveau? Dan is onze cursus Digitale Fotografie misschien wat voor je!

over de docent: Gwain van der Meulen

Gwain heeft 3 jaar Audio-Visuele vormgeving gestudeerd op de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en is daarna in Maastricht Docent Beeldende kunst gaan
studeren. Deze studie rond hij in 2020 af, maar hij geeft nu al filmlessen aan hun 1e en 2e jaars studenten. Zelf maakt hij graag video en geluidskunst. Zijn grote passie voor film en kunsteducatie heeft geleid tot samenwerking met filmhuizen, scholen en nu dus ook de ECI cultuurfabriek.


alle cursussen

Gratis proefles


*verplichte velden