Workshop Smartphone Fotografie

De meeste mensen hebben hun smartphone standaard op zak. Kom je een mooi fotomoment tegen? Bijvoorbeeld thuis, onderweg of in de mooie natuur van Limburg? Dan kun je dit snel met jouw smartphone vastleggen.

Maar een mooi moment verdient natuurlijk een mooie foto. In deze workshop Smartphone Fotografie van 3 lessen bij ECI leer je de perfecte foto maken met jouw eigen smartphone!

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 17/09/2022
dag & tijd: za 13:30u
duur: 90min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €70,00
kies deze cursus
€ ..,..

Heb je onvoldoende financiële middelen om je kind in te schrijven voor een cursus? Neem dan contact op met Leergeld Nederland of Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Dus ben je er klaar voor? Schrijf je dan in via de hierboven genoemde cursussen of stuur een e-mail met de naam van de cursus en je eigen voor-en achternaam naar tanja.maessen@ecicultuur.nl. Vervolgens nemen we contact met je op om de inschrijving te verwerken. Tot binnenkort!

Omdat deze cursus maar 3 lessen duurt is het niet mogelijk hiervoor een proefles aan te vragen.


Sinds de komst van de smartphone hebben we allemaal een camera op zak. En met iedere nieuwe generatie smartphones, worden die camera’s steeds beter. Het is dan ook niet gek dat we er met zijn allen op los fotograferen. Wil je graag beter en creatiever leren fotograferen met je smartphone ? Dan is deze cursus iets voor jou. 

Met wat eenvoudige handvatten, leer je tijdens de workshop smartphone fotografie van ECI hoe je met jouw telefoon fantastische foto’s kunt maken. Want ook al is een smartphone geen professionele camera, je zult versteld staan van de kwaliteit foto’s die je kunt behalen. Zolang je maar weet hoe!

Voor wie?

Allereerst, deze workshop Smartphone Fotografie van drie lessen is speciaal ontworpen voor mensen die zich herkennen in één of meerdere van de volgende punten:

 • je smartphone is vaak de enige camera die je mee hebt
 • je weet wel hoe je een foto kunt maken, maar eigenlijk niet veel over alle instellingen die je smartphone camera stiekem heeft, zoals ISO, sluitertijd of selectieve focus
 • je niet goed weet wat je kunt en moet met alle mogelijkheden van bewerken
 • laat staan alle mogelijkheden van verschillende apps
 • je graag meer leert over compositie, perspectief en scherpte in foto’s
 • je beter wil leren omgaan met licht en donker in foto’s
 • en je graag direct in de praktijk betere foto’s wil maken

Wat leer ik tijdens de workshop Smartphone Fotografie?

De workshop Smartphone Fotografie van ECI is opgedeeld in een drie lessen, waarin je de basis van het fotograferen leert. Na de workshop maak jij foto’s van veel betere kwaliteit, en dat met je eigen smartphone!. Tijdens de workshop leer je alles over:

 • de mogelijkheden van de camera op je smartphone
 • het zien en gebruiken van compositie en licht
 • hoe je een beeld het best kunt vastleggen
 • de basis van het (na)bewerken van foto’s

Materiaalkosten zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen.

Neem voor meer informatie contact op met onze beeldende kunst afdeling via beeldend@ecicultuur.nl


Heb je een systeemcamera of spiegelreflexcamera thuis en wil je daar betere foto’s mee leren maken? Dan is onze cursus Digitale Fotografie misschien wat voor je!


alle cursussen

Proefles*verplichte velden