Smartphone Fotografie

Omdat de korte cursus Smartphone Fotografie al snel vol zat, hebben we een extra ronde van 3 lessen toegevoegd op zaterdag 25 mei, 1 en 8 juni. Geef je snel op via het inschrijfformulier hieronder.

De meeste mensen hebben hun smartphone standaard op zak. Kom je een mooi fotomoment tegen? Bijvoorbeeld thuis, onderweg of in de mooie natuur van Limburg? Dan kun je dit snel met jouw smartphone vastleggen.

In deze cursus Smartphone Fotografie van 3 lessen leer je de perfecte foto maken met jouw eigen smartphone!

Met wat eenvoudige handvatten, leer je tijdens de workshop smartphone fotografie van ECI hoe je met jouw telefoon fantastische foto’s kunt maken. Want ook al is een smartphone geen professionele camera, je zult versteld staan van de kwaliteit foto’s die je kunt behalen. Zolang je maar weet hoe!

Let op: het is voor deze korte cursus NIET mogelijk om een proefles te volgen. 

Materiaalkosten zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen.

Neem voor meer informatie contact op met onze beeldende kunst afdeling via beeldend@ecicultuur.nl

Heb je een systeemcamera of spiegelreflexcamera thuis en wil je daar betere foto’s mee leren maken? Dan is onze cursus Digitale Fotografie misschien wat voor je!

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 25/05/2024
dag & tijd: za 10:00u
duur: 90min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €72,50
kies deze cursus
€ ..,..

Je kunt op elk gewenst moment starten met de cursus, tenzij anders aangegeven.

Lees voordat je je inschrijft voor een cursus de informatie over de verschillende cursusvormen. Voor de allerjongsten: kijk bij onze kindercursussen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze beeldend afdeling, via: beeldend@ecicultuur.nl.

Heb je onvoldoende financiële middelen om je kind in te schrijven voor een cursus? Neem dan contact op met Leergeld Nederland of Jeugdfonds Sport & Cultuur.

over de docent: Daniela Petrovic

Daniela Petrovic is een enthousiaste fotograaf en art director, afgestudeerd in Visuele Communicatie op de Kunstacademie Maastricht. Ze werkt zowel commercieel als autonoom en houdt zich dus bezig met allerlei verschillenden soorten fotografie. Ze geeft al een tijdje workshops aan verschillende doelgroepen en haalt veel plezier en energie uit het overbrengen van kennis op een interactieve manier.


alle cursussen

Proefles*verplichte velden