Ukelele in de klas

Ben je leerkracht in het primair onderwijs en lijkt het jou altijd al gaaf om ukele (de ‘mini-gitaar’ met 4 snaren) te leren spelen, zodat je het vervolgens aan leerlingen op jouw school kan overbrengen? Meld je dan nu aan voor groeples ‘ukelele in de klas’  en draag bij aan de impuls van het muziekonderwijs op jouw school!

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lessen
lesprijs
start: 27/08/2019
dag & tijd: di 16:00u
duur: 60min.
frequentie: elke week
lessen: 10
lesprijs: v.a. €82,00
kies deze cursus
€ ..,..
start: 27/08/2019
dag & tijd: di 17:00u
duur: 60min.
frequentie: elke week
lessen: 10
lesprijs: v.a. €82,00
kies deze cursus
€ ..,..

Deze groepscursus gaat door bij minimaal 4 deelnemers, die allen moeten beschikken over een eigen instrument (voordelig te koop via internet). Neem voor meer informatie contact op met: marjoschroen@ecicultuurfabriek.nl.

 

over de docent: Goof Veelen

Goof Veelen is geboren en getogen in het prachtige Posterholt en speelt sinds zijn zesde gitaar. Hij heeft in Tilburg en Heerlen een opleiding gevolgd tot uitvoerend musicus en speelt in verschillende bands, waar onder Promilaasj, VOLBEER en Phantom Elite, waarmee hij van Londen tot Parijs op de planken heeft gestaan. Naast optreden en andere muzikale bezigheden, is Goof sinds 2017 werkzaam als gitaardocent en bandcoach bij  ECI cultuurfabriek; iets wat hij met ontzettend veel plezier doet! Hij is goed thuis in de meeste genres en stijlen; met als expertise pope en rockmuziek.


alle cursussen

Gratis proefles


*verplichte velden