Ukelele in de klas

Voor groepen van 6-10 docenten uit het primair onderwijs bieden wij deze cursus Ukelele in de Klas aan. In 10 lessen leer je de Ukelele bespelen, zodat je dit kunt overbrengen op je leerlingen óf zelf liedjes kunt begeleiden in de klas! 

Heeft jouw school interesse in deze cursus of zijn er van meerdere scholen collega’s die deze cursus willen volgen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden door een mailtje te sturen naar muziek@ecicultuur.nl 

Deze cursus bestaat uit 10 lessen van 45 minuten kost €750 voor een groep van minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers. De lessen kunnen zowel bij ECI als op locatie gegeven worden

Je kunt je het gehele jaar inschrijven voor deze cursus.

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 30/08/2023
dag & tijd: Woensdag
duur: 60min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €750.00
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: Woensdag
duur: 60min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €750.00
kies deze cursus
€ ..,..

Je kunt op elk gewenst moment starten met de cursus, tenzij anders aangegeven.

Lees voordat je je inschrijft voor een cursus de informatie over de verschillende cursusvormen. Ben je onder de 18 en weet je nog niet zeker wat je wil? Kijk dan eens naar onze oriëntatiecursus of, voor de aller jongsten: onze kindercursussen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze muziekafdeling, via: muziek@ecicultuur.nl.

Heb je onvoldoende financiële middelen om je kind in te schrijven voor een cursus? Neem dan contact op met Leergeld Nederland of Jeugdfonds Sport & Cultuur. 

over de docent: Roeland Ruijsch

Van jongs af aan, wist Roeland Ruijsch dat de enige manier om van zijn leven te genieten door middel van het maken van muziek was. Na het Conservatorium van Maastricht en Muziek-technologie in Hilversum, heeft hij er hard aan gewerkt om dit leven concreet te maken. De afgelopen 20 jaar heeft hij met meerdere artiesten, media en reclame bedrijven uit binnen en buitenland succesvol samengewerkt. Veel van zijn tracks en liedjes zijn gebruikt in advertenties wereldwijd en Amerikaanse TV shows zoals: “Pretty Little Liars”,“Keeping Up With The Kardashians”, “Disney”, verschillende reclames, waaronder Coca Cola. Naast songwriting en produceren is Roeland Ruijsch al 30 jaar professioneel gitarist in verschillende bands als Fromusa, Sniffer en heeft bij verschillende professionele Van Den Ende musicals, zoals Mamma Mia, gespeeld.


alle cursussen

Proefles*verplichte velden