Primair onderwijs


Het primair onderwijs is altijd in beweging. Onze ervaring leert dat de wens van iedere school uniek is. Onze collega’s helpen graag met het ontwikkelen van cultuureducatieve activiteiten die aansluiten op wat er nú speelt binnen jouw school. Er is veel mogelijk: van een eenmalige workshop glasmozaïek tot een vakoverstijgende leerlijn electronic music production, met altijd de 21ste eeuwse vaardigheden als vertrekpunt.

Daarnaast is het goed om te weten dat ECI cultuurfabriek geen winstoogmerk heeft. Wij willen er graag voor iedereen in Roermond en omgeving zijn. Wij werken met eigen personeel én met zelfstandige professionals uit de regio. Daarnaast zijn wij nauw betrokken en goed op de hoogte van de programma’s DOOR!, de Muziekimpuls, het CmK-programma DOEN! en ondersteunen wij graag met aanvragen bij het Jeugd Cultuurfonds.

Op deze pagina vind je een aantal inspirerende voorbeelden van programma’s die wij recent uitvoerden. Alles is maatwerk en daarom gaan we graag samen in gesprek. Kijk op de contactpagina met welke ECI-collega je het liefst in gesprek wilt gaan.

Bij ECI krijgt creativiteit de ruimte. Creëer. Maak iets moois. Met je handen, je lijf of in je hoofd. Met Film, Muziek, Dans, Theater, Beeldende kunst en Educatie op een waanzinnig mooie plek. #maakhetmee