za 1/12  20:00  € 17,50
Cabaret
Theaterzaal
1/122018

Alex Ploeg

Ultimatum


Soms moet je jezelf een Ultimatum stellen. Bepalen wie je bent. Sterk zijn. Volwassen worden. Ergens voor staan. Alex weigert dit al jaren. Want kom op, hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent?

Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Die razendsnel is maar stagneert. Zijn ‘Ultimatum’ is dan ook een coming of age story, après la lettre.

Comedy Talent 2018
Alex is lid van Comedytrain en won de Publieksprijs van Cameretten (2016). Onlangs werd hij in de Volkskrant uitgeroepen tot ‘Comedy Talent van 2018’. Dit voorjaar is Alex te zien in een nieuw seizoen van het satirische sketchprogramma ‘Klikbeet’ (NTR).

Jury Cameretten
“Veel van zijn verhalen zijn hilarisch. Sommige herken je direct en andere verhalen getuigen juist van een prettig gestoord brein. Naast een goede comedian is Alex ook een uitstekend gitarist.”

 

Lovende recensies!

★★★★ in het NRC
‘In ‘Ultimatum’ van Alex Ploeg gaat het vooral over hemzelf: een aandoenlijke verliezer, in wie we ons allemaal wel kunnen herkennen.’

★★★★ in de Volkskrant
‘Alex Ploeg: een zelfverzekerde zaalinpakker die doet waar-ie goed in is.’

★★★★ in Trouw
‘Verrassend muzikale Alex Ploeg lost cabaretbelofte ruimschoots in.’

★★★★ op 8 weekly
‘Een millennial masterclass van lifecoach tot lotusbloesem.’

 

Serie: cabaret op donderdag


Praktische informatie

20% serie korting
Kies minimaal 3 verschillende voorstellingen binnen dezelfde serie en je profiteert van 20% korting op de totaalprijs. De series: Cabaret op donderdag, muziek, vlakke vloer. Deze voorstelling is inclusief pauzedrankje.

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)

Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kun je overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

 

PERSQUOTES ULTIMATUM:

Ultimatum is een indrukwekkend debuut, waarin Ploeg met een minimum aan middelen een even grappig als persoonlijk portret schetst van een eenzame jongen die hunkert naar liefde en erkenning.

NRC ***

De Volkskrant ****


alle theater