vr 23/11  20:00  € 19,50
Theaterconcert, Tribute/cover
Theaterzaal
23/112018
Uitverkocht!

Def Americans

Johnny Cash live at Folsom Prison


Johnny Cash at Folsom Prison (1968) is een van de meest geroemde live albums uit de muziekgeschiedenis. Na de legendarische woorden “Hello, I’m Johnny Cash”, was het onthaal oorverdovend. 50 jaar later brengt Def Americans Johnny Cash Tribute het legendarische gevangenisconcert van The Man in Black naar de ECI.

Rebel
Terwijl de hippie beweging in de USA zijn hoogtepunt beleefde, bracht Cash zijn ruwe en rauwe registratie uit van zijn optreden in de Folsom gevangenis. Hij werkt zich na de ‘Folsom Prison Blues’ door een opzwepende, melancholische, provocerende en rebelse set. De songs die The Man in Black zelf met zoveel liefde en overtuiging wist te brengen worden nieuw leven ingeblazen door de Def Americans Johnny Cash Tribute. Als geen ander weten deze Brabanders de swing, sfeer en rebellie van deze legendarische Amerikaanse outlaw te raken.

Serie: muziek


Praktische informatie

20% serie korting
Kies minimaal 3 verschillende voorstellingen binnen dezelfde serie en je profiteert van 20% korting op de totaalprijs. De series: Cabaret op donderdag, muziek, vlakke vloer. Deze voorstelling is inclusief pauzedrankje.

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)

Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kun je overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.


    alle theater