vr 26/4  20:00  € 20,50
Toneel
Theater
26/4
met live klassieke muziek

George en Eran Producties & Club Classique

LEVEN


Je bent jong en stuitert van de ene gebeurtenis naar de ander. Allemaal groter dan het leven zelf. Totdat het leven je inhaalt. 

Jeugdvrienden Adam Kissequel en George Tobal vertellen in LEVEN  over hun bijzondere vriendschap met Roos: een meisje dat ze onverwacht tijdens een treinreis ontmoeten; drie jongelingen die vol overgave in het leven staan. Ze ervaren de kracht van vriendschap en liefde. Maar wanneer hun reis een onverwachte wending neemt waardoor ze elkaar dreigen te verliezen moeten ze zich op nieuw verhouden tot elkaar, het leven en het verlies dat het met zich meedraagt. 

LEVEN toont menselijkheid in al haar facetten. Waar woorden tekortschieten klinkt muziek. Musici van Club Classique spelen strijkkwartetmuziek van o.a. Borodin en Ravel. Een dynamische ervaring van woord, emotie en klank. 

In LEVEN vieren we vriendschap, menselijkheid en het leven zelf en waar woorden tekort schieten neemt de muziek het over. 

George & Eran Producties is een theatergezelschap waarvan George Elias Tobal en Eran Ben-Michaël het hart vormen. Zij produceren nieuwe, zelfgeschreven stukken die een menselijk gezicht geven aan grote thema’s in de buurt, de stad, het land en de wereld.  

Met humor en zelfspot maken ze brandende kwesties die ieders dagelijks leven kunnen 

binnendringen, inzichtelijk en invoelbaar. De voorstellingen van George en Eran begeven zich op het snijvlak van geëngageerd toneel en stand-up. Ze zijn onontkoombaar persoonlijk en vertellen ontroerende en geestige verhalen die met een universele zeggingskracht kloppen aan de poorten van de Nederlandse cultuur. 

Club Classique 

Dit avonturiersensemble kom je overal tegen: in de concertzaal, om de hoek in het café, thuis op de buis, zomaar in het wild in een weiland en nu dus in de theaters. Een voorstelling van Club Classique zit vol spannende combinaties, onverwachte twists en ontroerende verhalen. Via de muziek vinden werelden elkaar en worden verhalen verklankt. Klassieke muziek is nog nooit zo divers geweest.  

Violiste Myrthe Helder en cellist Leonard Besseling zijn het kloppend hart van Club Classique. Voor elk project zoeken ze naar nieuwe samenwerkingen en thema’s en vinden daar de juiste musici bij. Ze toeren regelmatig met de meest uiteenlopende voorstellingen door het land. 

Credits

Foto:  Curly and Straight 
Acteurs: Adam Kissequel – George  Tobal  
Violist: Myrthe Helder 
Cellist: Leonard Besseling 
Filmmaker: Gijs Besselling  
Regisseur: Abdel Daoudi + assistent: Iris Vaessen 

In samenwerking met Limburg Festival, een LimburgsFestival Parel.

eci cultuurfabriek limburg festival


Klik hier voor meer info over parkeren, horeca en annulering.


alle theater