za 14/12  20:00  € 22,50
Theaterconcert
Theaterzaal
14/122019
Laatste kaarten!

Janse Bagge Bend


De Janse Bagge Bend moog mit pensioen mer is nog ummer actief! Veer zeen ós bie ’t robijnen jubileum in de ECI!

Robijnen jubileumtour
In 2019 viert de Janse Bagge Bend zijn 40-jarig jubileum. De ‘mooder van de Limburgse dialectgroepen’ mag met pensioen, maar is dat nog niet van plan. Integendeel! Tijdens hun robijnen jubileumtour komen alle hoogtepunten uit het uitgebreide repertoire van de JBB én ook nieuw werk voorbij. Genieten dus voor fans van het eerste uur en eventueel ook hun kinderen en kleinkinderen.

Alle hits
De eerste en tot nu toe enige Limburgstalige band die ooit een top tien hit scoorde, zou volgens de oude regels recht hebben op pensioen. De band conformeert zich echter aan het huidige pensioenstelsel en blijft met plezier nog een tijdje actief. Hun jubileumtour wordt een reis met hoogtepunten uit het uitgebreide repertoire van JBB, met vooral aandacht voor de meer rustige nummers, aangevuld met nieuw werk.


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Hapje eten vooraf?
Geniet van een heerlijk diner bij Mr. Sammi voorafgaand aan de voorstelling! Klik hier om een tafel te reserveren.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt € 2,50 per ticket in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle theater