vr 7/2  20:00  € 15,00
12+, Dans
Theaterzaal
7/22020

SALLY Dansgezelschap Maastricht

#KEIHARD


#KEIHARD is een interactieve voorstelling over de kracht van dans. Een voorstelling ook mét keiharde dans! Met deze voorstelling laat SALLY het publiek ervaren hoe besmettelijk het is om naar dans te kijken: intens, virtuoos, vol humor en keihard ‘in your face’.

Wat een energie!
Om een aparte beleving te creëren zit het publiek bij #KEIHARD in de arena, midden in de dansexplosie. De energie wordt voelbaar, zelfs tastbaar, waardoor niemand stil kan blijven zitten. Op de dansvloer zie je de kracht van het collectief en wat je als groep van individuen teweeg kan brengen. Zeven dansers staan op het podium en komen letterlijk en figuurlijk in beweging. Ze laten, samen met het publiek, zien hoe een collectief energie kan creëren, actiebereidheid kan aanwakkeren en voor verandering kan zorgen.

KEIHARDE reacties
‘KEIHARD kwam hard aan. Ik zat in het publiek en dacht: ‘Wauw.’ De dansers wekken allerlei emoties in je op, en op een gegeven moment werd je letterlijk in de voorstelling meegetrokken.’
– Max (12 jaar)

Credits
Choreografie: Stefan Ernst, Martin Harriague
Muziek: Stefan Ernst e.a.
Kostuums: Mieke Kockelkorn
Decor: Janco van Barneveld
Lichtontwerp: Otto Eggersglüss

Terugblik
Vorig seizoen tijdens de seizoensopening was de voorstelling Skyline van SALLY Dansgezelschap Maastricht te zien in de ECI. Skyline is een indringende theatrale dansvoorstelling over hoop, liefde en vriendschap.

Updates
Helemaal op de hoogte blijven? Zet jezelf dan op aanwezig in ons Facebookevent!

Deze voorstelling is onderdeel van Onbeperkt Genieten Dans & Toneel


Praktische informatie

Cultuurcafé:
Per 1 januari 2020 alleen pinnen in Cultuurcafé: veilig en snel!

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Hapje eten vooraf?
Geniet van een heerlijk diner bij Mr. Sammi voorafgaand aan de voorstelling! Klik hier om een tafel te reserveren.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt € 2,50 per ticket in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle theater