vr 14/10  20:00  € 25,00
Divers
Theater
14/10
Laatste tickets!

Nienke Plas

Postnatale Expressie


i.s.m. Theater De Oranjerie

In samenwerking met Theater De Oranjerie hebben we een hele speciale show naar de ECI gehaald, namelijk ‘Postnatale Expressie’ van Nienke Plas!

De evolutie van een vrouw is als een roos. De mooie dichte knop die uiteindelijk open bloesemt waarna ze op haar oude dag ondersteboven en uitgedroogd aan een radiatorbuis in de hoek van iemand zijn toilet hangt.

Nienke Plas bewandelt een bijzonder pad. Eerst was zij een kind, nu heeft zij kinderen en uiteindelijk zal ze met eentje trouwen.

Spijt van deze route?  Ach “never look back”, tenzij je wilt leven en het doel van een achteruitkijkspiegel begrijpt.

Over Nienke Plas
Ze is één van de grappigste vrouwen van Nederland. Het begon allemaal met een video waarin ze haar frustraties uitte over het feit dat haar vriend op een feestje was waar haar grote idool Lady Gaga optrad, terwijl zij op de bank zat. Tegenwoordig heeft ze bijna 620.000 volgers op Instagram en 300.000 abonnees op YouTube. Het is Nienke Plas!  

Nadat de frustratievideo ontzettend goed werd ontvangen door haar Facebookvrienden. Is ze wekelijks komedievideo’s gaan plaatsen. Wat als iets kleins begon is uitgegroeid tot een succesvolle carrière. Elke maandag en donderdag om 16:00 uur upload ze de ‘Brainfart’ op haar YouTube-kanaal, een vlog waarin je een kijkje krijgt in haar dagelijkse leven en kunt genieten van haar grappige uitspraken en persoonlijkheid. Haar (grove) humor, Amsterdamse babbel, hilarische expressiviteit en eerlijkheid is wat haar uniek maakt.  

Naast de ‘Brainfart’ upload ze ook andere formats op haar YouTube-kanaal, heeft ze een eigen podcast, maakt ze muziek, staat ze in het theater met de hilarische komedieshow ‘Van de hak op de tak’ en is ze te zien in verschillende films en programma’s. 


Klik hier voor meer info over parkeren, horeca en annulering.


    alle theater