vr 21/9  20:00  € 9,00
Dans
Theaterzaal
21/92018
Seizoensopening

SALLY Dansgezelschap Maastricht

Skyline


Speciaal voor de seizoensopening ontvangen wij je graag met een glaasje bubbels!

Skyline is een indringende theatrale dansvoorstelling over hoop, liefde en vriendschap. Stel je voor… Je blik gericht op de horizon. Achter je liggen de contouren van het bekende.

Voor je ligt een nieuwe wereld…
In Skyline kruisen de paden van vijf jonge mensen elkaar op een zoektocht naar zichzelf. We zien een momentopname in hun ontmoeting op een plek die omgeven is door muren. Een plek die hen vastzet en hen weghoudt van de droom die zich aan de horizon bevindt. Hun verbeeldingskracht zorgt ervoor dat ze loskomen van hun omgeving.

Internationale choreografie
Met Skyline presenteert SALLY een eigenzinnige wereld waarin virtuoze dans, muzikaliteit en vormgeving gelijkwaardig samensmelten tot één beleving. In deze indringende theatrale dansvoorstelling neemt een jonge generatie dansers het kompas in eigen handen. Samen gaan ze het avontuur aan.

Serie: vlakke vloer


Praktische informatie

20% serie korting
Kies minimaal 3 verschillende voorstellingen binnen dezelfde serie en je profiteert van 20% korting op de totaalprijs. De series: Cabaret op donderdag, muziek, vlakke vloer.

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)

Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kun je overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.


alle theater