vr 18/10  21:00
€ 6,00 € 8,00
Deur open:  20:00
Divers, Muziek
Popzaal
18/102019

Nu of Nooit

Voorronde


Nu of Nooit is al jaren dé showcase voor Limburgse popmuzikanten. Pop in Limburg wil met Nu of Nooit poptalent uit Limburg een professioneel podium bieden om speelervaring op te doen waarmee ze zichzelf in de kijker kunnen spelen voor een groot publiek. Deze provinciale popwedstrijd geeft een recent beeld van aanstormend talent uit onze eigen provincie. Door deelname aan Nu of Nooit worden talentvolle popacts zichtbaar voor publiek, media, talentscouts en programmeurs van podia en festivals. Bovendien worden alle acts tijdens Nu of Nooit verschillende keren gecoacht door professionals uit de Nederlandse muziekindustrie door middel van muzikale en zakelijke workshops.

De winnaar van Nu of Nooit mag zich een jaar lang ‘de meest veelbelovende act van Limburg’ noemen en Pinkpop openen! In de aanloop hiernaar wordt de act gecoacht en begeleid.

De artiesten die in de voorronde in de ECI spelen zijn:
Wayne’s Traveling Band
DEOOMVANJEFF
Tizaan Alphonso
MAASSA
MAXIME X GLYN

Wayne’s Traveling Band
In het roerige Roermond hebben vijf enthousiaste jongens zich samenpakt om Nederland en omstreken mee te nemen naar The States van begin jaren 60 en 70. Met hun eigenzinnige kijk op de wereld schrijven ze hun eigen nummers waarmee ze al diverse kroegen en evenementen onveilig hebben gemaakt. Roots, country, folk, gospel, blues het komt allemaal langs in de muzikale rollercoaster die deze band weet te verzorgen. Een show voor de liefhebber dus!

DEOOMVANJEFF
De Nederlandse artiest, Agostinho Pedro (DEOOMVANJEFF), werd op twaalfjarige leeftijd geïntroduceerd met rap muziek. Al snel werd het voor Agostinho duidelijk dat woorden en schrijven zijn grootste
passie zijn. Agostinho’s muziek is een combinatie van rap, R&B en Afrikaanse invloeden – een eerbetoon aan zijn Angolese afkomst. Zijn brede talenkennis brengt onderscheiding in zijn teksten waardoor hij zijn
creativiteit voortdurend kan uitbreiden. Agostinho streeft ernaar om uiteindelijk met zijn muziek internationaal te gaan.

Tizaan Alphonso
Tizaan Alphonso is a Jazz/Fusion/RNB pianist & singer from Maastricht, Netherlands. If Robert Glasper and Herbie Hancock had a child together, it would definitely be this guy! Together with his trio (originally called Instintivo) he has created his own unique sound, combining broken beats and RnB music with some nice sassy Jazz-fusion kicks at the right spots. This leads to the “ultimate grooving experience” with his audience!

MAASSA
MAASSA is een power trio bestaande uit drie vrienden. Sinds hun ontstaan in 2014 te Maastricht zijn ze actief in Nederland en Duitsland. Ze schrijven hun eigen muziek in stijlen als post-rock, alternatieve rock en pop. De band haalt inspiratie uit artiesten als: Muse, Biffy Clyro, Queens of the Stone Age en White Lies. De nummers zijn verheffend, groovy, en energiek. Vette riffs en melodieën, knallende drums, smaakvolle baslijnen en meerstemmige zangpartijen – MAASSA maakt een avond om nooit te vergeten.

MAXIME X GLYN
Dit jaar stonden ze samen met hun band op de Talent Stage van Festival Pop On Top: MAXIME X GLYN. Deze veelbelovende R&B artiesten met Zuid-Amerikaanse roots spelen al 8 jaar samen en hebben op verschillende podia in het binnen- en buitenland gestaan. Samen met hun band laten MAXIME X GLYN je hun soulvolle muziek niet alleen horen maar ook voelen!


Praktische info

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal alleen met munten worden betaald. Deze zijn verkrijgbaar bij de verschillende automaten in de gang en bij de receptie/kassa. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


alle muziek