Accordeon

Met alleen een accordeon vorm je een complete band! Je speelt de melodie en daarbij je eigen begeleiding die bestaat uit akkoorden en bassen. Je kunt het instrument gemakkelijk meenemen. Wat wil je nog meer?

Hieronder kun je je aanmelden voor 36 lessen (een jaarcursus). Liever 20, 15 of 10 lessen volgen? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Neem dan contact op met tanjamaessen@ecicultuurfabriek.nl. Instromen gedurende het cursusjaar is altijd mogelijk, de kosten worden hier dan op aangepast.

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
frequentie
lesprijs
start: 31/08/2020
dag & tijd: in overleg
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €435.00
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: in overleg
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €435.00
kies deze cursus
€ ..,..

De accordeon een underdog? Nee joh! In de immens populaire Tex-Mex muziek van bekende Limburgse acts als Rowwen Hèze en Dwayne Verheyden vormt de accordeon de spil. De accordeon is diep geworteld in verschillende muziektradities en je kunt op het instrument heel veel verschillende soorten muziek spelen, van Franse musettes, Argentijnse tango’s en verschillende soorten West- en Oost-Europese volksmuziek tot dance en minimal electro. Tijdens deze individuele cursus leer je de accordeon beter kennen en ontdek je diverse mogelijkheden en muziekstijlen.

Neem voor meer informatie contact op met Coördinator Muziek Rob Reyners, via muziek@ecicultuurfabriek.nl.

over de docent: Marc Knoben

Marc Knoben studeerde aan het conservatorium Maastricht docerend en uitvoerend musicus en werkt sindsdien (1991) als docent muziek bij ECI cultuurfabriek (voorheen Centrum voor de Kunsten) en de Stichting Muziekschool Kerkrade. Bij ECI cultuurfabriek geeft Marc de vakken keyboard, accordeon en Rockschooltheorie. Naast deze bezigheden is Marc ook als componist/ arrangeur en als sessie (studio/theater) muzikant werkzaam.


alle cursussen

Gratis proefles*verplichte velden