Accordeon | 36 lessen

Met alleen een accordeon vorm je een complete band! Je speelt de melodie en daarbij je eigen begeleiding die bestaat uit akkoorden en bassen. Je kunt het instrument gemakkelijk meenemen. Wat wil je nog meer?

Let op: wil je vanaf januari starten met een cursus? Dat kan! Je betaalt dan uiteraard niet de volledige cursusprijs die je te zien krijgt bij de inschrijving, maar het aantal resterende lessen die je in 2019 nog volgt. De prijs wordt automatisch verrekend. Wil je meer informatie over het lesgeld of over de startdatum? Neem dan contact op met Tanja Evers-Maessen via tanjamaessen@ecicultuurfabriek.nl

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
frequentie
lessen
lesprijs
start: 22/08/2018
dag & tijd: :u
frequentie: elke week
lessen: 36
lesprijs: v.a. €365,00
kies deze cursus
€ ..,..

Cursusinhoud

De accordeon een underdog? Nee joh! In de immens populaire Tex-Mex muziek van bekende Limburgse acts als Rowwen Hèze en Dwayne Verheyden vormt de accordeon de spil.De accordeon is diep geworteld in verschillende muziektradities en je kunt op het instrument heel veel verschillende soorten muziek spelen, van Franse musettes, Argentijnse tango’s en verschillende soorten West- en Oost-Europese volksmuziek tot dance en minimal electro. Tijdens deze individuele cursus leer je de accordeon beter kennen en ontdek je diverse mogelijkheden en muziekstijlen.
Meer informatie : marjoschroen@ecicultuurfabriek.nl.

Voor volwassenen is het mogelijk om een abonnement van 10,15 of 20 lessen te nemen.
Meer informatie over prijs en inschrijvingen: tanjamaessen@ecicultuurfabriek.nl

Over de docent Marc Knoben

Marc Knoben studeerde aan het conservatorium Maastricht docerend en uitvoerend musicus en sinds 1991 werkt hij als docent muziek bij ECI cultuurfabriek (voorheen Centrum voor de Kunsten) en de Stichting Muziekschool Kerkrade. Bij ECI Cultuurfabriek geef Marc de vakken keyboard, accordeon en Rockschooltheorie. Naast deze bezigheden is hij als componist/ arrangeur en sessie (studio/theater) muzikant werkzaam.


alle cursussen

Gratis proefles


*verplichte velden