Geef een kind cultuur kado!


Twee coronajaren hebben een pittige weerslag gehad op de culturele sector. Een van de zwaarst geraakte groepen is de groep kinderen en jongeren: zij hebben in de afgelopen jaren cultuur moeten missen. Theaters, filmhuizen en poppodia waren geheel of gedeeltelijk gesloten, festivals gingen niet door en schoolvoorstellingen verdwenen meteen van de agenda. En dat terwijl dat allereerste contact met de wereld van cultuur juist op die leeftijd zou moeten beginnen!

Daarbovenop komt ook nog eens de huidige economische crisis. Deze crisis belemmert de toegang tot cultuur bij met name kinderen en jongeren door beperkte financiële middelen.

Klik hier om een bedrag te doneren.

NU investeren
Het is belangrijk dat het eerste contact met kunst en cultuur bij kinderen en jongeren plaatsvindt. Ga maar eens na: je ontdekt dingen die je eerder niet kende, het zet je aan het denken, het zorgt voor een andere blik, je ontwikkelt talenten, je waakvlammetje gaat aan wat kan uitgroeien tot een groot vreugdevuur, waardoor uiteindelijk het zelfvertrouwen groeit. Het zijn de culturele makers én kijkers van de toekomst! En dus moeten we NU investeren.

Jij kunt daarbij helpen!
Wij willen ze die kans geven door te ervaren en genieten van cultuur zonder dat ze daarvoor hoeven te betalen. Geef ze die kans en draag bij!

Wil jij bijdragen?
Sponsor dan een cultuurkadootje en haal de drempel naar cultuur weg! Een kaartje voor een theatervoorstelling of een popconcert kost gemiddeld 15 euro. Sponsor een of meerdere kaarten van 15 euro en wij zorgen dat die goed terechtkomen bij onze kinderen en jongeren.

Hoe draag ik bij?
Ga naar de link en vul het bedrag in dat je wilt sponsoren.
Duizend maal dank namens alle kinderen en jongeren die nu toegang tot cultuur hebben!

Klik hier om een bedrag te doneren.

1000 kinderen en jongeren!
We streven ernaar om juni 2023 een bedrag van 10.000 euro binnen te hebben.  15 euro staat voor één kaartje, met 10.000 euro kunnen er ongeveer 1000 kinderen en jongeren een theatervoorstelling, concert of film bezoeken. Help je ons mee om de 10.000 te halen?
Er hebben al meer dan 80 mensen gedoneerd!