Banjo

Banjo, either you love it, or you hate it… Mocht je net zoals banjo-docent Goof Veelen betoverd zijn door dit prachtige folk-instrument, schrijf je dan in voor de cursus banjo!

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
frequentie
lesprijs
start: 06/09/2021
dag & tijd: in overleg
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €60,75
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: in overleg
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €60,75
kies deze cursus
€ ..,..

Leer onder andere de populaire Earl Scruggs three-finger-style, banjo-rolls, akkoorden, meespelen met je favoriete songs en improviseren op de banjo als solo-instrument of als begeleidingsinstrument. Samen met je docent leer door middel van simpele bluegrass en/of country standards (volksliedjes) de banjo te bespelen. Let’s get rollin’!

Een jaarcursus bestaat uit 36 lessen maar je kunt gedurende het hele jaar starten met de cursus en zelf het aantal lessen bepalen.
Een standaardles duurt 20 minuten. Wil je liever lessen van 30 minuten volgen, neem dan contact op met tanja.maessen@ecicultuur.nl. Let op: de kosten van de cursus zoals deze hierboven zijn weergegeven, worden dan ook aangepast.

Neem voor meer informatie contact op met Coördinator Muziek Rob Reyners, via muziek@ecicultuur.nl.

over de docent: Goof Veelen

Goof Veelen is geboren en getogen in het prachtige Posterholt en speelt sinds zijn zesde gitaar. Hij heeft in Tilburg en Heerlen een opleiding gevolgd tot uitvoerend musicus en speelt in verschillende bands, waar onder Promilaasj, VOLBEER en Phantom Elite, waarmee hij van Londen tot Parijs op de planken heeft gestaan. Naast optreden en andere muzikale bezigheden, is Goof sinds 2017 werkzaam als gitaardocent en bandcoach bij  ECI cultuurfabriek; iets wat hij met ontzettend veel plezier doet! Hij is goed thuis in de meeste genres en stijlen; met als expertise pop- en rockmuziek.


alle cursussen

Gratis proefles*verplichte velden