Fagot | 36 lessen

De fagot is een zeer breed inzetbaar houten blaasinstrument met een dubbelriet. Denk hierbij aan symfonieorkest, harmonieorkest of kamermuziekensembles (kwintet of dubbelkwintet).

Let op: wil je vanaf januari starten met een cursus? Dat kan! Je betaalt dan uiteraard niet de volledige cursusprijs die je te zien krijgt bij de inschrijving, maar het aantal resterende lessen die je in 2019 nog volgt. De prijs wordt automatisch verrekend. Wil je meer informatie over het lesgeld of over de startdatum? Neem dan contact op met Tanja Evers-Maessen via tanjamaessen@ecicultuurfabriek.nl

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
frequentie
lessen
lesprijs
start: 21/08/2018
dag & tijd: :u
frequentie: elke week
lessen: 36
lesprijs: v.a. €365,00
kies deze cursus
€ ..,..

Cursusinhoud

Het starten met fagot is zowel voor volwassenen als ook voor kinderen vanaf 7 jaar mogelijk. Voor kinderen bestaat er namelijk de mogelijkheid om met een kinderfagot te starten. Deze is geheel aangepast aan het kind. Zelfs individuele aanpassingen aan het instrument zijn mogelijk. Zo is het gewicht een stuk minder en is het kleppensysteem aangepast aan kleinere handen. De overstap naar de gewone fagot volgt in de loop der tijd spelenderwijs. Naast fagot en kinderfagot kan de cursus uitgebreid worden met contrafagot en barokfagot.

Het cursusseizoen start in augustus/ september, maar je kunt ieder moment van het jaar met deze individuele cursus  starten.
Meer informatie : marjoschroen@ecicultuurfabriek.nl.

Voor volwassenen is het mogelijk om een abonnement van 10,15 of 20 lessen te nemen.
Meer informatie over prijs en inschrijvingen: tanjamaessen@ecicultuurfabriek.nl

Over de docent Jean Hellenbrand

Jean Hellenbrand studeerde Fagot aan het Maastrichts  Conservatorium. Na deze periode zette hij zijn studie voort aan het conservatorium van Keulen. Vanaf 1994 is hij verbonden aan het theater van Aken als 2e fagottist en contrafagottist. Naast zijn werk als orkestmusicus speelt hij bij kamermuziekensemble Zuiderwind.


alle cursussen

Gratis proefles


*verplichte velden