Kinder Fashion atelier

Wil je kennismaken met de KinderFashion cursus? Op vrijdagmiddag 22 september om 15.30u organiseert ECI cultuurfabriek een centrale proefles. Meld je aan en ontdek of dit iets voor jou is!

Ben jij bezig met mode en wil je graag je eigen fashion items maken? Dan is dit je kans! Ontdek textiel in ons fashion atelier voor jeugd.

Tijdens deze cursus leer jij stoffen bewerken en maak je je eigen leuke fashion items. Heb je al een klein beetje ervaring, dan helpen wij je om nieuwe en iets moeilijkere technieken te leren. Ga samen aan de slag en maak een tas, knuffel of zelfs een kledingstuk. Laat je fantasie los en schitter als een echte fashionista in je eigen creaties.

De cursus is voor kinderen (en jongeren) vanaf 8 jaar. Inschrijven is mogelijk op ieder moment van het jaar. Materiaalkosten zijn bij de cursusprijs inbegrepen.

Wil je kennismaken met de docent en de manier van lesgeven? Vraag dan een proefles aan!

Woon je in de gemeente Leudal? Dan krijg je maar liefst 67% (!) korting op deze cursus. 

 

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 22/09/2023
dag & tijd: vr 15:30u
duur: 90min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €51,50
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: Vrijdag
duur: 90min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €51,50
kies deze cursus
€ ..,..

Je kunt op elk gewenst moment starten met de cursus, tenzij anders aangegeven.

Lees voordat je je inschrijft voor een cursus de informatie over de verschillende cursusvormen. Voor de allerjongsten: kijk bij onze kindercursussen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze beeldend afdeling, via: beeldend@ecicultuur.nl.

Heb je onvoldoende financiële middelen om je kind in te schrijven voor een cursus? Neem dan contact op met Leergeld Nederland of Jeugdfonds Sport & Cultuur.

over de docent: Meike Lenssen

Meike Lenssen is een echte textielfanaat. Van jongs af aan is ze gefascineerd door stoffen, printjes, kleuren en materialen. Het was dan ook geen verassing dat ze textielontwerper en textieldocent is geworden. Ze heeft veel werkervaring in textieldesign en lesgeven in textieltechnieken. Haar vooropleiding is Kunstacademie (Textiele Vormgeving) in Maastricht, daarna heeft ze na haar afstuderen in 1996 nog een tweejarige Masteropleiding aan het Sandberg Instituut in Amsterdam behaald (Vrije Vormgeving). Vervolgens heeft ze van 1998 tot 2008 met veel plezier in het designteam van twee stoffenproducenten in België en Brabant gewerkt.

Na deze werkervaringen heeft ze het zelfstandig dessinontwerpen en lesgeven verder ontplooid. Sinds 2011 is ze werkzaam als docent Textieldesign. Ze heeft o.a. lesgegeven aan de Kunstacademie in Maastricht (Dessinontwerpen), Syntra Hasselt (Textieldesigner) en Textilice (Ambachtelijke Textieltechnieken). Momenteel geeft ze creatieve lessen voor diverse opdrachtgevers (waaronder sinds begin 2022 ECI cultuurfabriek) aan basisscholen en middelbare scholen in Limburg. Het lesgeven aan jongeren vind ze superleuk. Naast het geven van workshops is ze vanwege haar liefde voor mode ook werkzaam als parttime Visual Merchandiser in de modebranche.


alle cursussen

Proefles*verplichte velden