Keyboard

Het keyboard is een instrument met oneindige mogelijkheden! Je kunt bijvoorbeeld in een band spelen of je eigen band vormen, omdat er zoveel klanken/ instrumenten in zitten. Je kunt jezelf begeleiden als je wilt zingen of je eigen spel opnemen op de computer waarmee je eigen songs kunt maken. Welke muziek dan? Noem het maar op: pop, rock, dance, jazz, latin en ja, zelfs klassieke muziek kun je op een keyboard maken.

Hieronder kun je je aanmelden voor 36 lessen (een jaarcursus). Liever 20, 15 of 10 lessen volgen? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Neem dan contact op met tanjamaessen@ecicultuurfabriek.nl. Instromen gedurende het cursusjaar is altijd mogelijk, de kosten worden hier dan op aangepast.

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
frequentie
lesprijs
start: 31/08/2020
dag & tijd: in overleg
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €330.00
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: in overleg
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €330.00
kies deze cursus
€ ..,..

Je kiest je eigen richting. Met het keyboard is bijna alles mogelijk. Tevens maken we bij de keyboardlessen geregeld uitstapjes naar de (elektrische) piano zodat je daar ook op leert spelen. Deze twee instrumenten lijken immers erg veel op elkaar. Als je meer wilt weten over de klanken van de synthesizer, gaan we daarmee aan de slag. Geen zin in noten lezen? Geen probleem. Ook zonder noten ben je welkom bij de keyboardles want: muziek draait om luisteren … niet om noten lezen!

Neem voor meer informatie contact op met Coördinator Muziek Rob Reyners, via muziek@ecicultuurfabriek.nl.

over de docent: Marc Knoben

Marc Knoben studeerde aan het conservatorium Maastricht docerend en uitvoerend musicus en werkt sindsdien (1991) als docent muziek bij ECI cultuurfabriek (voorheen Centrum voor de Kunsten) en de Stichting Muziekschool Kerkrade. Bij ECI cultuurfabriek geeft Marc de vakken keyboard, accordeon en Rockschooltheorie. Naast deze bezigheden is Marc ook als componist/ arrangeur en als sessie (studio/theater) muzikant werkzaam.

over de docent: Mariette Kessels

Mariëtte Kessels studeerde piano aan het conservatorium in Maastricht bij Joop Celis en behaalde in 1989 haar diploma Docerend Musicus. Sinds 1989 geeft ze les; vanaf 1991 bij het Centrum voor de Kunsten daarna bij ECI cultuurfabriek. Daarnaast werkt Mariëtte als organist, begeleider van koren en begeleider van solisten. In 2007 is ze begonnen met het geven en ontwikkelen van de cursus Toveren met Klanken, muziekles voor kinderen 4-6 jaar.


alle cursussen

Gratis proefles*verplichte velden