Klassiek Gitaar

Wil je gitaar leren spelen op een klassieke wijze? Volg dan de cursus Klassiek Gitaar. Je leert bekende liedjes spelen maar dan op een klassieke manier (noten, tokkelen, vingerzetting, techniek).

 

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
frequentie
lesprijs
start: 06/09/2021
dag & tijd: in overleg
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €60,00
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: in overleg
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €60,00
kies deze cursus
€ ..,..

Klassiek gitaar leren spelen is anders dan gewoon gitaar leren spelen. Zo werk je bij klassiek gitaar met noten en niet met akkoorden. Docent Radomir Vasiljević laat zien hoe je klassiek gitaar speelt.

Een jaarcursus bestaat uit 36 lessen maar je kunt gedurende het hele jaar starten met de cursus en zelf het aantal lessen bepalen.
Een standaardles duurt 20 minuten. Wil je liever lessen van 30 minuten volgen, neem dan contact op met tanja.maessen@ecicultuur.nl. Let op: de kosten van de cursus zoals deze hierboven zijn weergegeven, worden dan ook aangepast.

Neem voor meer informatie contact op met Coördinator Muziek Rob Reyners, via muziek@ecicultuur.nl.

over de docent: Radomir Vasiljevic

Radomir Vasiljević is klassiek gitaar afgestudeerd aan het conservatorium van Belgrado. Als klassieke gitarist won hij vijf internationale prijzen op concoursen in Italië, Griekenland en Tsjechië. Tijdens zijn studie was hij ook bezig met zijn eigen muziek met veel invloeden van flamenco. Het album ‘Six strings and a piece of wood’ werd uitgebracht in 2008.
Na zijn studie is hij naar Nederland verhuisd waar zijn carrière een nieuwe wending heeft gekregen. Hij heeft een Balkanorkest opgericht (Radomir Vasiljević and his Balkan Orchestra) dat nog steeds succesvol door het hele land speelt.


alle cursussen

Gratis proefles*verplichte velden