korte cursus Strijkersensemble

Ontdek de kracht van samen muziek maken, verbeter je vaardigheden op viool, altviool of cello en maak met deze korte cursus van 5 lessen kennis met het spelen in een strijkersensemble!

Het maakt niet uit of je jong of oud bent, beginner of gevorderde. Iedereen is welkom!

Omdat de cursus uit slechts 5 lessen bestaat, is er geen proefles.

Ons gemengde ensemble, geleid door viooldocente Ewelina Peeters, repeteert op dinsdagavond. De partijen passen we aan op jouw niveau, zodat je direct kunt meespelen en groeien. Meld je aan  en ervaar de vreugde van samen muziek maken.

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: gehele jaar
dag & tijd: in overleg
duur: 0min.
frequentie:
lesprijs: v.a. €34.80
kies deze cursus
€ ..,..
    over de docent: Ewelina Peeters-Krysiak

    Ewelina is geboren in Polen en speelt sinds haar zevende jaar viool. Op haar 19e kwam ze naar Nederland om viool te gaan studeren bij Robert Szreder aan het conservatorium in Maastricht. Na het afronden van deze studie is ze privéles gaan geven, maar vooral ook veel gaan spelen. Zo speelt ze al heel wat jaren als violiste in Guido’s Orchestra waarmee ze vrijwel alle Symphonica in Rosso shows heeft gespeeld. Ze heeft daardoor met heel wat grote namen op het podium mogen staan, zoals Lionel Ritchie, Diana Ross, Doe Maar, Anouk en Simply Red. Ook werkt Ewelina als studiomuzikant voor cd-producties van bijvoorbeeld Afrojack, Herberg de Troost, Nick & Simon, Ntjam Rosie en veel meer muzikanten. Sinds september 2017 geeft ze met veel plezier vioolles bij  ECI cultuurfabriek.


    alle cursussen

    Proefles    *verplichte velden