Musical 7-10 jaar

Zing, dans en speel de sterren van de hemel…

Wil jij meer dan alleen maar zingen onder de douche en toneelstukjes opvoeren voor de spiegel? Dan is onze musical cursus echt iets voor jou!

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 24/09/2020
dag & tijd: do 15:30u
duur: 90min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €247.50
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: Donderdag
duur: 90min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €247.50
kies deze cursus
€ ..,..

De musical cursus bestaat uit 29 lessen, waarin je les krijgt in zingen, acteren en bewegen op het toneel. Aan het einde van de cursus sta je zelf op de planken. In juni zal je schitteren in het ECI Theater, tijdens een korte presentatie op de LuidZuid presentatiedag. Zo kun je jouw familie en vrienden laten zien wat jij en jouw klas allemaal hebben geleerd! En omdat je in onze cultuurfabriek je lessen volgt, hebben we nog een leuk extraatje voor je! Naast je eigen optreden, bezoek je samen met je groep een professionele voorstelling in het ECI Theater.

Neem voor meer informatie contact op met Coördinator Theater Femke Veltman, via femkeveltman@ecicultuurfabriek.nl.


Vind je het leuk om op een podium te staan, maar houd je minder van zingen & dansen? Wellicht past een van onze toneelcursussen dan beter bij je. Bekijk ons lesaanbod en wie weet zit jouw droomcursus er ook tussen!

Ben je te oud voor deze cursus? Bekijk dan eens onze musical cursus voor 9 t/m 12 jaar of de musical cursus voor 12 jaar en ouder.

over de docent: Marjolein Heijltjes

Marjolein Heijltjes is geboren in 1986 in Heerlen, opgegroeid in Kerkrade en Landgraaf maar inmiddels alweer ruim negen jaar woonachtig in de buurt van Roermond. Na het afronden van de Musicalopleiding in Tilburg in 2013 is zij zich verder gaan verdiepen in de zangstem, volgde ze EVTS- (Estill Voice Training-) cursussen en diverse andere stemgerelateerde workshops. Momenteel geeft ze bij diverse muziekscholen zangles, coacht ze koren en zanggroepen en geeft ze les aan de afdeling Muziek bij ECI cultuurfabriek. Daarnaast is Marjolein als (lead-) zangeres betrokken bij uiteenlopende projecten en bands. Door haar muzikale achtergrond, opleidingen en uitvoerende ervaring heeft ze een hele brede muzieksmaak en heeft ze geleerd om haar stem voor een breed genre te kunnen gebruiken. Marjolein houdt van pop, rock, musical, jazz én klassiek.


alle cursussen

Gratis proefles*verplichte velden