Open Dag 15 september

Op zondag 15 september zetten we de deuren van onze cursusafdeling open! Van 14:00 tot 17:00 uur kun je komen proeven van alle disciplines uit ons cursusaanbod: beeldende kunst, muziek en theater. Probeer het eens uit om op een trompet te spelen, pak je schilderskwast en ontdek de picasso in je of storm het podium op en perform als een echte acteur of actrice; deze zondag kan het allemaal! Ontdek je talent en zie welke cursus bij jou past!

De hele middag laten we je graag kennismaken met onze verschillende disciplines. Hieronder vind je het aanbod per discipline, gevolgd door het tijdschema. Wil je op de hoogte blijven van alle toffe dingen die deze dag georganiseerd worden? Zet jezelf dan op aanwezig in ons Facebookevent!

Beeldende kunst
De deuren van onze beeldende kunstlokalen staan de gehele dag voor je open. Je kunt komen proeven van Edelsmeden, Glas, Keramiek enĀ Tekenen & Schilderen. Van iedere cursus zijn er docenten zijn aanwezig om je wat extra informatie te geven en al je brandende vragen te beantwoorden. Misschien ontdek jij deze dag wel jouw nieuwe kunsttalent?!

Muziek
In onze muzieklokalen kun je meedoen aan verschillende workshops. Zo maak je onder andere kennis met de cursus Accordeon, Keyboard, Piano en Orgel, leer je een trompet te bespelen op een plastic trompet en waan je jezelf in de wereld van percussie met een Boomwhacker workshop. Stap de muziekwereld binnen en laat je verrassen door de verschillende instrumenten!

Theater
We ontvangen je graag in onze mooie theaterzaal. We starten om 14:30 uur met de voorstelling Zus van Productiegroep Small. Van 15:30 tot 16:00 uur kun je deelnemen aan een workshop, waarbij je laagdrempelig kennis maakt met acteren. Tussendoor staan de deuren van de theaterzaal open zodat je al je vragen kunt stellen!


alle cursussen

Gratis proefles


*verplichte velden