Percussie Un poco Cubana

Salsa! Mambo! Cha-cha! oftewel ‘Un poco Cubana’.  Klinkt dit je als muziek in de oren? Dan is er nu de mogelijk om deze Latijns-Amerikaanse percussieritmes te leren. In de lessen maak je kennis met diverse Cubaanse muziekstijlen, leer je basistechnieken zoals tumbao of breng je verdiepingen hierin aan. Instrumenten die gebruikt worden zijn onder meer conga’s, bongo’s, timbales en guiro.

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 15/09/2020
dag & tijd: di 19:15u
duur: 45min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €76.50
kies deze cursus
€ ..,..
start: 17/09/2020
dag & tijd: do 19:30u
duur: 30min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €76.50
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: Dinsdag
duur: 45min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €76.50
kies deze cursus
€ ..,..

Je leert de basisvaardigheden die nodig zijn om Latijns-Amerikaanse en met name Cubaanse percussie te spelen. Bij de ECI cultuurfabriek kun je terecht voor verschillende percussiecursussen. Deze worden in klein groepsverband aan volwassenen gegeven in blokken van telkens 10 lessen.

Lesdag en lestijd worden in overleg met docent bepaald en vinden op dinsdag-, woensdag- of donderdagavond plaats.

Neem voor meer informatie en voor andere dagen en tijden contact op met Coördinator Muziek Rob Reyners, via muziek@ecicultuurfabriek.nl.

    over de docent: John Wassen

    John Wassen is geboren in Reuver en heeft een passie voor alles wat met drums, percussie en slagwerk te maken heeft. Afgestudeerd als docerend en uitvoerend musicus drums en percussie aan het conservatorium Maastricht, is hij sinds 2012 werkzaam als docent muziek (drums, percussie, slagwerk) bij ECI cultuurfabriek en voorheen bij het Centrum voor de Kunsten Roermond. Hij omschrijft zichzelf als een allrounder en vindt veel muziekstijlen en -stromingen interessant. Daarnaast is hij gespecialiseerd in Latijns-Amerikaanse percussie en jazz. Momenteel bewandelt John nieuwe muzikale wegen met het global flamencotrio Pega Loca.


    alle cursussen

    Gratis proefles    *verplichte velden