Theateravontuur voor kleuters

Dat klinkt gaaf. Een theateravontuur voor kleuters! Voor het jonge kind is de fantasie onbegrensd.

Samen gaan we al spelend, zingend en dansend op ontdekkingsreis. We kruipen, sluipen en springen door het oerwoud als echte tijgers en slingerapen, maken een betoverende heksensoep en spannende reizen naar onbekende oorden.

Heb je thuis een kleintje (3 – 6 jaar) dat graag zingt, beweegt en speelt en helemaal op kan gaan in de eigen fantasiewereld? Of wil je juist dat jouw kleuter zich wat vrijer durft te voelen? Kom dan samen met ons mee op theateravontuur!

Dit is een korte cursus van 5 lessen. Er is geen proefles. De lessen vinden plaats op de volgende zaterdagochtenden: 2 maart, 9 maart, 16 maart, 23 maart en 6 april. Meld je hieronder aan. Tot binnenkort!

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 02/03/2024
dag & tijd: za 10:00u
duur: 60min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €45.00
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: Zaterdag
duur: 60min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €45.00
kies deze cursus
€ ..,..

Lees voordat je je inschrijft voor een cursus de informatie over de verschillende cursusvormen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze toneelafdeling, via: toneel@ecicultuur.nl.

Heb je onvoldoende financiële middelen om je kind in te schrijven voor een cursus? Neem dan contact op met Leergeld Nederland of Jeugdfonds Sport & Cultuur.

over de docent: Aafke Janssen-van Dijk

Aafke Janssen – van Dijk geeft onze musicallessen en staat te popelen om met jou aan de slag te gaan. Aafke: “Musical is voor mij een heerlijk middel om je verhaal te vertellen, je fantasie te vrije loop te laten, je te ontwikkelen, je energie kwijt te kunnen, samen te leren werken en vooral ook plezier te hebben.”

Naast musicaldocent is Aafke van huis uit dansdocent en taal – en rekendansdocent voor het jonge kind. Ze heeft een dans-, muziek – en theaterschool gerund en in het onderwijs gewerkt als vakleerkracht dans, talentcoach, docent Duits en leesconsulent. Aafke maakte al meerdere musicalvoorstellingen zowel met en voor kinderen, jongeren en studenten.

Kortom, haar hart ligt bij educatie en het overbrengen van haar eigen passies. Laat je inspireren en kom mee zingen, dansen en toneelspelen!


alle cursussen

Proefles*verplichte velden