Viool

De viool is misschien wel het mooiste instrument uit het klassieke orkest. Maar je kunt de viool ook terugvinden in veel meer muziekstijlen, zelfs in de popmuziek.

Wil jij viool leren spelen? Dan kun je bij ECI Cultuurfabriek in Roermond terecht. Wij bieden viool les aan voor alle leeftijden – want niemand is te jong of te oud om te beginnen.Gedurende corona is het bij een aantal docenten mogelijk om online les te volgen!

In deze vioollessen leer jij de gevoelige snaren van de viool beheersen. Onze ervaren docent leert jou de viool spelen zoals jij dat graag wil: klassiek of juist moderner, het kan allemaal. Schrijf je nu in!

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
frequentie
lesprijs
start: 31/08/2020
dag & tijd: in overleg
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €330.00
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: in overleg
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €330.00
kies deze cursus
€ ..,..

Volg je liever een kortere cursus, van bijvoorbeeld 20, 15 of 10 lessen? Dat is mogelijk! Stuur jouw wensen naar tanjamaessen@ecicultuurfabriek.nl. Ook instromen gedurende het cursusjaar is mogelijk, de kosten worden dan aangepast.

Neem voor meer informatie contact op met Coördinator Muziek Rob Reyners, via muziek@ecicultuurfabriek.nl.

over de docent: Ewelina Peeters-Krysiak

Ewelina is geboren in Polen en speelt sinds haar zevende jaar viool. Op haar 19e kwam ze naar Nederland om viool te gaan studeren bij Robert Szreder aan het conservatorium in Maastricht. Na het afronden van deze studie is ze privéles gaan geven, maar vooral ook veel gaan spelen. Zo speelt ze al heel wat jaren als violiste in Guido’s Orchestra waarmee ze vrijwel alle Symphonica in Rosso shows heeft gespeeld. Ze heeft daardoor met heel wat grote namen op het podium mogen staan, zoals Marco Borsato, Lionel Ritchie, Diana Ross, Doe Maar, Anouk en Simply Red. Ook werkt Ewelina als studiomuzikant voor cd-producties van bijvoorbeeld Afrojack, Herberg de Troost, Nick & Simon, Ntjam Rosie en veel meer muzikanten. Sinds september 2017 geeft ze met veel plezier vioolles bij  ECI cultuurfabriek.


alle cursussen

Gratis proefles*verplichte velden