Viool

De viool; misschien wel het mooiste instrument uit het klassieke orkest? Je kent de viool vast ook van popmuziek en nog veel meer andere stijlen. Je hebt zeker wel eens zijn mooie romantische klanken voorbij horen komen. Wil je ook deze gevoelige snaar – nou, niet 1 maar 4 dan! – leren bespelen? Bij ECI Cultuurfabriek kan iedereen terecht. Je kan al heel jong beginnen (op speciaal hiervoor gemaakte kleine violen), maar uiteraard is niemand te oud om te beginnen! Kom en ontdek de schoonheid van de viool!

Hieronder kun je je aanmelden voor 36 lessen (een jaarcursus). Liever 20, 15 of 10 lessen volgen? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Neem dan contact op met tanjamaessen@ecicultuurfabriek.nl. Instromen gedurende het cursusjaar is altijd mogelijk, de kosten worden hier dan op aangepast.

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
frequentie
lessen
lesprijs
start: 26/08/2019
dag & tijd: :u
frequentie: elke week
lessen: 36
lesprijs: v.a. €293,00
kies deze cursus
€ ..,..
over de docent: Ewelina Peeters

Ewelina is geboren in Polen en speelt sinds haar zevende jaar viool. Op haar 19e kwam ze naar Nederland om viool te gaan studeren bij Robert Szreder aan het conservatorium in Maastricht. Na het afronden van deze studie is ze privéles gaan geven, maar vooral ook veel gaan spelen. Zo speelt ze al heel wat jaren als violiste in Guido’s Orchestra waarmee ze vrijwel alle Symphonica in Rosso shows heeft gespeeld. Ze heeft daardoor met heel wat grote namen op het podium mogen staan, zoals Marco Borsato, Lionel Ritchie, Diana Ross, Doe Maar, Anouk en Simply Red. Ook werkt Ewelina als studiomuzikant voor cd-producties van bijvoorbeeld Afrojack, Herberg de Troost, Nick & Simon, Ntjam Rosie en veel meer muzikanten. Sinds september 2017 geeft ze met veel plezier vioolles bij  ECI cultuurfabriek.


alle cursussen

Gratis proefles


*verplichte velden