Docent edelsmeden


Het mooiste cultuurhuis van Limburg zoekt een enthousiaste, ervaren docent edelsmeden.

WIJ ZIJN:
ECI cultuurfabriek: het mooiste cultuurhuis van Limburg met de meeste disciplines onder 1 dak. Wij hebben 4 cultuurpodia: een popzaal (voor 500 bezoekers) een theaterzaal (voor 240 bezoekers), een filmhuis (met twee zalen), een expositieruimte en een grote cultuureducatie afdeling.

WAT KOM JE DOEN:
Als docent edelsmeden stimuleer je jouw cursisten om het beste uit henzelf te halen. De kernactiviteit van deze functie is het geven van groepslessen aan onze volwassen cursisten edelsmeden. Je ontwikkelt lessen en geeft deze in ons eigen edelsmeden atelier. Wekelijks (met uitzondering van de vakanties) op een vaste dag en tijd. Je werkt jaarlijks toe naar de cursistenexpo, het presentatiemoment waarop alle beeldende disciplines bij elkaar komen.

WAT NEEM JE MEE:
Als docent edelsmeden beschik jij over de volgende competenties:
• je hebt een eerste- of tweedegraads docentenopleiding of een opleiding aan een kunstacademie genoten, of vergelijkbare didactische kennis en ervaring;
• je beschikt over kennis en ervaring van de verschillende edelsmeedtechnieken, o.a. de diverse giettechnieken zoals sepia, slingergieten en zandgieten. Zetten van stenen, zetkastjes en eenvoudige klauwzetting;
• je bent aantoonbaar zelfstandig werkzaam als professioneel kunstenaar;
• je bent op de hoogte van de traditionele en moderne/kunst omtrent trends in sieraden;
• je kunt goed in teamverband werken.

WAT KRIJG JE TERUG:
Een dynamische baan op ZZP basis. Deze bestaat uit wekelijkse lessen in ons cursusseizoen van half september tot medio april en eventueel ook verder te bepalen losse workshops. Je werkt in een bijzondere culturele omgeving waarin je deel uitmaakt van een ambitieus team. Prijsafspraak afhankelijk van leeftijd en ervaring.

INTERESSE?
De vacature staat open tot donderdag 16 mei 2024. Je kunt reageren d.m.v. het mailen van een motivatie + CV aan leanne.cuijpers@ecicultuur.nl. Stel je aan ons voor op een manier die bij je past en waarop wij jou het beste leren kennen!