20/5 tot 28/5

InBeeld 2023


InBeeld 2023, dé prijs voor de beeldende amateurkunst in Nederlands- en Belgisch-Limburg! Dit jaar staat de prijs in het teken van het thema ‘nieuwe verlangens’. Limburgse beeldende amateurkunstenaars konden t/m 31 maart 2023 hun werk met dit thema insturen. Middels diverse voorrondes door de hele provincie worden de werken geëxposeerd en door een jury geselecteerd voor de finale-expositie.

Expo
Ieder ingezonden werk wordt geëxposeerd tijdens één van de regionale voorronden die worden georganiseerd in samenwerking met de centra voor de kunsten in Genk (BE), Tongeren (BE), Venlo, Weert, Roermond, Sittard en Kerkrade.

Op 20 mei om 16.00 u ben je van harte welkom op de opening van de expositie en de bekendmaking van de winnaars!

Prijzen
Een vakjury beoordeelt de werken op originaliteit, zeggingskracht, verbeelding van het thema en toegepaste techniek. Winnaars van de voorronden worden van 1 juli t/m 23 juli 2023 tentoongesteld tijdens een eindexpo in Genk. Daarbij worden de drie winnaars van InBeeld 2023 bekendgemaakt. De hoofdprijs is een geldbedrag van 250 euro. Daarnaast is er een tweede prijs van 150 euro en een derde prijs van 100 euro.


alle expo