Uitverkocht

Openingsprogramma Filmweken


Divers
60 min

Op vrijdag 12 april om 19.30u heropent ECI-cultuurfabriek haar filmzalen!

Deze zijn vernieuwd met een gloednieuw Dolby 7.1 audiosysteem, nieuwe filmdoeken, laserprojectie en een ringleiding * voor slechthorenden.

We vieren dit met bubbels en de première van de kortfilm ‘Esper’ die gemaakt is door opkomend filmmaker Tim Klooster tijdens het Pak je Podium* traject. Een traject waarin opkomende talenten de kans krijgen om hun werk te presenteren onder begeleiding van professionals.

Kortfilm ‘Esper’
Bij verschillende films tijdens de filmweken zal de kortfilm ‘Esper’ van Tim Klooster voorafgaand gedraaid worden.
 ‘Esper’, gaat over een jonge man genaamd Dries. Dries kan de gedachten van anderen lezen, maar ondanks zijn gave moeite heeft om verbinding te maken met anderen. In een zoektocht naar betekenisvolle connecties gaat hij erop uit om nieuwe mensen te ontmoeten. Maar wanneer hij zijn gave gebruikt om een gesprek vloeiend te laten verlopen, komt hij in confrontatie met de ander. 

Vervolgens nemen we je mee naar Rome met onze verrassingsfilm:
Beleef deze stijlvolle en krachtige drama/comedy over Delia, een huisvrouw in het Rome van 1946. Wanneer Delia een mysterieuze brief ontvangt verandert dit haar leven. Laat je meevoeren naar een tijd van hoop, waar één vrouw haar lot in eigen handen neemt. Kom en mis deze Italiaanse filmervaring niet!

Programma:
19.30: ontvangst in de EXPO
19.45: bubbels
20.00: opening en welkomstwoord
20.10: vertoning kortfilm ‘Esper’  in het kader van ‘Pak je Podium’ en een nagesprek met regisseur Tim Klooster.
20.30: pauze
20.45: aanvang verrassingsfilm
22.45: einde film

Toegang is gratis, maar bestel wel je ticket!

WIN WIN WIN!
Koop je tijdens de filmweken van 12 t/m 30 april online een filmticket dan maak je kans op het winnen van gratis filmtickets én een jaar lang gratis naar de film. Kom je ook?

*Mede mogelijk gemaakt door de gemeente Roermond.


alle films