Filmweken


Op vrijdag 12 april om 19.30u heropent ECI cultuurfabriek haar filmzalen!
Deze zijn vernieuwd met een gloednieuw Dolby 7.1 audiosysteem, nieuwe filmdoeken, laserprojectie en een ringleiding voor slechthorenden.

We vieren dit met bubbels en de première van de kortfilm ‘Esper’ die gemaakt is door opkomend filmmaker Tim Klooster tijdens het Pak je Podium* traject. Een traject waarin opkomende talenten de kans krijgen om hun werk te presenteren onder begeleiding van professionals.

Vervolgens nemen we je mee naar Rome met onze verrassingsfilm. 
Beleef deze stijlvolle en krachtige drama/comedy over Delia, een huisvrouw in het Rome van 1946. Wanneer Delia een mysterieuze brief ontvangt verandert dit haar leven. Laat je meevoeren naar een tijd van hoop, waar één vrouw haar lot in eigen handen neemt. Kom en mis deze Italiaanse filmervaring niet!

TICKETS>> geen tickets meer beschikbaar, UITVERKOCHT!

WIN WIN WIN!
Dat is nog niet alles! Ook maak je bij het kopen van een online filmticket tijdens de ECI Filmweken van 12 t/m 30 april, kans op het winnen van gratis filmtickets én een jaar lang gratis naar de film. Kom je ook?
Klik hier en kies alvast je films tijdens de ECI filmweken uit

Kortfilm ‘Esper’
Bij verschillende films tijdens de filmweken zal de kortfilm ‘Esper’ van Tim Klooster voorafgaand gedraaid worden.
 ‘Esper’, gaat over een jonge man genaamd Dries. Dries kan de gedachten van anderen lezen, maar ondanks zijn gave moeite heeft om verbinding te maken met anderen. In een zoektocht naar betekenisvolle connecties gaat hij erop uit om nieuwe mensen te ontmoeten. Maar wanneer hij zijn gave gebruikt om een gesprek vloeiend te laten verlopen, komt hij in confrontatie met de ander.