Menu Juan Juan & Power to the Pipo


Menu Juan Juan (Zuid-Amerika)

‘Sharing’ empenada’s en taco’s
Empenada’s is een deeg die gevuld wordt met kip of andere ingrediënten, daarna dicht gevouwen en gefrituurd.
Voor de taco’s krijg je een plato en kun je je eigen taco’s samenstellen!

Mousse de maracuya
Bavarois van passievrucht en banaan; typische Zuid Amerikaans fruit.

Menu Power to the Pipo (New Orleans)

Jambalaya
is een rijstschotel wat afstamt van de Spaanse Paella. Veelal wordt deze gemaakt met kip & chorizo en gamba, deze maken wij natuurlijk op onze eigen manier, met crispy chicken, wilde gamba’s en bak chorizo!

‘Café du monde’ beignets
Café du monde in New Orleans staat wereldwijd bekent om haar befaamde beignets. Het heeft een beetje weg van de Nederlandse oliebol. Ze worden gefrituurd en daarna bestrooid met poedersuiker.

 

Menu Vegetarisch

Ravioli van groene asperges in een mix van ‘Ras el hanout’ met doperwten. De groene  asperges zijn wat pittiger en lenen zich perfect voor de ravioli. ‘Ras el hanout’ is een Marrokaans kruidenmengesel wat staat voor ‘het beste van de winkel’ en staat voor het beste wat de handelaar op dat moment te bieden heeft.