za 16/12  20:30
€ 25,00
Deur open:  19:30
Muziek, Pop, Staconcert, Tribute/cover
Popzaal
16/122023

A-Fever

The Ultimate ABBA Tribute


Tradities zijn er om voort te zetten! A-Fever (ABBA-Fever), The Ultimate ABBA Tribute komt dan ook terug naar ECI! Na de razendsnelle uitverkochte show kunnen we gelukkig in 2023 weer genieten van alle hits van de Zweedse band ABBA, uitgevoerd door A-Fever.

2022, was letterlijk het jaar van A-Fever. Ze kwamen ver in het televisieprogramma The Tribute (SBS6) en speelden ontzettend veel shows door heel het land, van Zwarte Cross, Paaspop, Tributeland en natuurlijk in alle poppodia en theaterzalen. Deze lijn gaan ze doortrekken in 2023 en ECI mocht uiteraard niet ontbreken!

A-Fever (voorheen ook bekend als Abba Fever) – The Ultimate ABBA Tribute Een muzikale reis terug naar de tijd van ‘s werelds grootste popgroep. Al meer dan 40 jaar lang trekt de muziek van ABBA alle generaties over de hele wereld de dansvloer op. Dat bewijst dat de nalatenschap van ABBA nog steeds springlevend is. In de show van A-Fever komen alle grote hits als ‘Dancing Queen’, ‘Mamma Mia’ en ‘Waterloo’ voorbij. Naast de muziek is de sfeer en energie enorm van belang bij A-Fever. Gespeeld door de beste muzikanten uit het genre, word je meegenomen op reis naar de jaren zeventig. Aan de extravagante kostuums en de adembenemende stemmen van Agnetha en Frida ontbreekt het niet. Abba Fever brengt een ware hommage aan een van de meeste legendarische bands uit de geschiedenis van de popmuziek. The Music, The Memories, The Magic. Beleef het opnieuw met A-Fever  The Ultimate ABBA Tribute!

https://www.a-fever.nl/
https://www.facebook.com/AbbaFeverNL/


Staconcert
De shows in de popzaal zijn staand, we hebben geen zitplaatsen ter beschikking. Wegens veiligheidsredenen is het niet mogelijk om krukken of stoelen de zaal mee in te nemen. Gebruik je een rolstoel of rollator? Reserveer dan minimaal 24 uur van tevoren een rolstoelplek via de receptie, tel: 0475-317171.

Klik hier voor meer praktische info.


alle muziek