za 29/12  21:00
€ 20,00 € 23,50
Pop, Staconcert, Tribute/cover
Popzaal
29/12
Eindejaarsafsluiter

ABBA Gold

The Christmas Special Show


ABBA had alles wat een band zich wensen kan: fantastische liedjes, geweldige muzikanten en dito show. Tel daarbij op twee getalenteerde zangeressen, en je snapt waarom de band populairder dan ooit was, zelfs meer dan deritg jaar nadat de formatie op het wereldtoneel verscheen! plus twee mooie dames met gouden strotten!

Niet voor niets spelen en coveren zo veel muzikanten het repertoire van ABBA. Het is een masterclass in popmuziek! Het is dan ook moeilijk om de hoge en lage tonen te halen die die Agnetha en Frida wisten te bereiken, al helemaal met de souplesse en kwaliteit die zij hadden en die ook hun muziek bezat.

Gelukkig is daar ABBA Gold, een hommage aan de muziek van Abba in zijn originele vorm! Twee geweldige zangeressen, fantastische liedjes en een rock-‘n-rollband die niet te versmaden is! De bandleden zaten eerder in de cast van Mamma Mia op West End in Londen.Voor deze speciale kerstshow zullen uiteraard de nummers Merry Christmas en Happy New Year ook in het vaste repertoire zitten. Ga 2018 uit met een knaller en kom naar ABBA Gold in de ECI Cultuurfabriek!

Support DJ Rard
Dj Rard staat voor Music That Makes You Feel Good. Muziek waar je het warm van krijgt en die er voor zorgt dat je de dansvloer op mòet! Rard is op diverse plekken achter de draaitafels te vinden: De Amstelclub, Café de Kade,Nu Nautilus, Azijnfabriek en Café de Pauw. Verder vormt hij samen met DjMaxM het duo The Crocketteers, voor die echte 80’s sound.

Festivals? Jazeker, daar is deze muziekgek ook te vinden. Op Dreef, Mandala en A Night in The Woods stonden al op het programma. Een lekkere mix van Funk, Soul, Jazz en Disco.


alle muziek