za 2/11  20:30
€ 22,00
Deur open:  20:00
Blues, Muziek, Rock, Staconcert
Popzaal
2/11

Catfish (UK)

+ support


Helaas is de show van Catfish op 2 november geannuleerd wegens medische redenen. Kaartkopers zijn op de hoogte gesteld via e-mail.


Internationale touring bluesrock krachtpatser Catfish maakt furore in de muziekscene in het VK en Europa. Ze hebben nu in totaal vijf Britse bluesprijzen gewonnen en ze zijn dit jaar genomineerd voor vier andere – ‘Band van het Jaar’ en de gitarist/zanger Matt Long voor ‘Artiest van het Jaar’, ‘Instrumentalist van het Jaar’ en ‘Vocalist van het Jaar’.

In de afgelopen jaren hebben ze op bijna elk groot Brits bluesfestival gespeeld en hebben ze zich gevestigd in de Britse bluesscene. Ze toeren nu regelmatig door Europa.

‘Catfish is tegenwoordig een van de beste livebands in Groot-Brittannië. De kwaliteit van het muzikaal vakmanschap is uitstekend en met Matt Long hebben ze een van de grootste jonge gitaristen in de scene van vandaag…’ Blues Matters Magazine.


Staconcert
De shows in de popzaal zijn staand, we hebben geen zitplaatsen ter beschikking. Wegens veiligheidsredenen is het niet mogelijk om krukken of stoelen de zaal mee in te nemen. Gebruik je een rolstoel of rollator? Reserveer dan minimaal 24 uur van tevoren een rolstoelplek via de receptie, tel: 0475-317171.

Klik hier voor meer praktische info.


alle muziek