zo 24/10  19:00
€ 10,00
Deur open:  18:30
Muziek
Popzaal
24/10

Cross Border Line


Let op! Bij deze show is het coronatoegangsbewijs voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht.
Klik hier voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs.


De Muzikale invasie van de Euregio

Een regio met meer dan 40 podia, 60 festivals en 10 miljoen inwoners, verdeeld over 3 landen met hun eigen popscene, cultuur, taal en systemen. Cross Border line probeert deze regio’s met elkaar te verenigen en een gezonde en duurzame uitwisselen van talen, muziek, fans en expertise te creëren in de Euregio.

Cross Border Line is een jaarlijkse tour met 3 verschillende getalenteerde acts uit Nederland, Duitsland en België. Gezamenlijk touren ze langs diverse podia in de Euregio om zichzelf te showcasen, muziek, fans en kennis uit te wisselen. In 2021 doet de tour 9 podia aan, oplopend tot 15 in 2023. De Tour zal worden georganiseerd, gepromoot en gecoordineerd worden door de acts zelf in samenwerking met de podia en de popkoepels popNRW, Farrm en Pop in Limburg.

Tijdschema:
Solomon: 19:00-19:45
Wahnschaffe: 20:15-21:00
Jack Vamp & The Castle of Creep: 21:30-22:15
Curfew: 23:00u
Solomon
Het Maastrichtse vijftal Solomon voert je mee naar een plek vol melancholie, met dromerige melodieën voorzien van een stuwende ritmesectie. Soms weemoedig maar altijd hoopvol. De zang intrigeert en ontroert, omarmt je en biedt de luisteraar uiteindelijk steeds weer troost.

Wahnschaffe
“DFM” is de afkorting voor  for “I miss you” en is het eerste bericht wat Wahnschaffe heeft uitgezonden sinds hun laatste EP  “Courage”. Ja, we hebben jou ook gemist! Het goed nieuws: er is genoeg gebeurd in de tussentijd om het volgende mini-album te vullen met sterke nummers genaamd “Bumm Bumm Bumm Bumm”. Het minder goede nieuws het jaar was ingewikkeld.
Wahnschaffe heeft een warme stem ingebed in comfortabele soul-akkoorden. Ze zingt in haar nieuwe single over de chaos dat liefdesverdriet aanricht in je hoofd. 

Jack Vamp & The Castle of Creep
Jack Vamp is de indie-surf alter ego van de Belgische nieuwkomer Arthur Boussiron. In de muziekwereld van Jack Vamp gaat de zon nooit onder, wat leidt tot een gevoel van waanzin. Up-tempo vrolijke gitaren  worden vergezeld met songteksten die helderder lijken dan ze zijn. In andere woorden, dit is de soundtrack om op te dansen als je verdrietig bent en je weet niet waarom.


Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal contactloos en met munten worden betaald. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen. Vanaf oktober 2021 komt er een ECI betaalpas en komen de munten te vervallen. De waarde van de munten kan overgezet worden op de pas.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.


alle muziek