zo 22/1  20:00
€ 21,00
Deur open:  19:30
Hiphop, Muziek, Pop, Staconcert
Popzaal
22/12023

De Likt

Afscheidstour: De laatste show in het zuiden!


Eigenlijk zou De Likt in 2020 op Bevrijdingsfestival Roermond spelen, maar dat ging helaas niet door. Nu komen ze alsnog naar onze stad met de afscheidstour en de allerlaatste show in heel het zuiden zal in ECI zijn! 

Op ‘Ctrl-Alt-Delikt’ flirt De Likt met een retro-digitale, soms early 90’s game-achtige sound. Tegelijk zoekt het steeds een organische, soms analoge vibe op. Op het nieuwe album knalt De Likt als vanouds, maar bewijst het ook een volwassen act geworden te zijn. Dit najaar kwam EINDELIJK het langverwachte derde album uit.

De Likt brak in 2015 bij het grote publiek door met hun eerste single ‘Ja Dat Bedoel Ik’. Kort daarop volgde het naamloze debuutalbum met singles als ‘Bloed Aan De muur’ en ‘Finidi George’. Hiermee eisten frontman Jordy Dijkshoorn, producer-duo Giorgi Kuiper en John van Beek hun plek op in het Nederlandse livecircuit. Zo’n beetje elke zaal en elk festival in Nederland speelden ze plat met hun energieke liveshows vol stagedives, crowdsurfen, moshpits en walls of death. Ze stonden op Lowlands, Eurosonic/Noorderslag, Appelpop, De Zwarte Cross… waar niet eigenlijk? In 2016 bleek De Likt zelfs het live record van meest gespeelde festivalshows in Nederland te dragen.

Het zal een hele speciale show worden én ook echt de allerlaatste show die ze spelen in het zuiden, net voor de laatste clubshow in de grote zaal van Paradiso. Deze show wil je niet missen!

Support: Deze avond zal geopend worden door Subfiction. 
een mysterieuze kunstenaar die organische, elektronische en machinale elementen combineert. Hij neemt luisteraars in zowel visueel als muzikaal opzicht mee naar een andere wereld en onderzoekt tijdens zijn optredens het grensgebied tussen realiteit en fictie.


Praktische info

ParkeergelegenheidECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & HorecaEr kan in de popzaal contactloos en met de ECI betaalpas betaald worden.

OordoppenEr zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Staconcert
De shows in de popzaal zijn staand, we hebben geen zitplaatsen ter beschikking.


alle muziek