za 15/1  21:00
Deur open:  20:30
Muziek, Rock
Popzaal
15/12022
Terug naar Nieuwe Nor

Ellen Foley & Band


In verband met de maatregelen en de heropening van de Nieuwe Nor zal dit evenement terug worden verplaatst naar de Nieuwe Nor. Het concert zal plaats vinden op 13 januari 2023. Reeds gekochte tickets zullen worden teruggeboekt, ticketkopers zijn op de hoogte gebracht per e-mail.  


De ster van Paradise By The Dashboard Light in de ECI cultuurfabriek!

Sinds de wereldhit van Meat Loaf kan niemand meer om Ellen Foley heen. Direct na de release ontstond er tumult en rumoer: was de dame in de clip wel de echte zangeres? Nee, zo bleek. De vrouwelijke stem was die van Ellen Foley. Net zoals op de rest van de nummers op ‘Bat Out of Hell’. Haar naam was in één klap gevestigd.

Na haar Meat Loaf-periode zette de Amerikaanse zangeres het succes voort met haar solo-album Nightout dat twee superhits voortbracht: We Belong To The Night en What’s The Matter Baby. Twee albums volgden waarna ze zich stortte op haar werk met en voor anderen: van Joe Jackson tot The Clash, en van musicals op Broadway tot filmrollen in Cocktail (met Tom Cruise) en Fatal Attraction.

Ruim 40 jaar later kruipt het bloed waar het niet gaan kan en tourt de levende rocklegende weer met haar band de wereld over. En natuurlijk ontbreken de hits niet!


Praktische info


Parkeergelegenheid

ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal alleen met munten worden betaald. Deze zijn verkrijgbaar bij de verschillende automaten in de gang en bij de receptie/kassa. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt €2,50 per ticket in rekening gebracht.


alle muziek