za 14/10  20:30
€ 17,00
Deur open:  20:00
Folk, Indie, Muziek, Pop, Staconcert
Popzaal
14/10
Nieuwe boeking!

Jack and the Weatherman

+ Support


Jack and the Weatherman, oftewel Berry ‘Jack’ Krikken en Sebastiaan ‘Weatherman’ Weerman, zijn oude schoolvrienden van elkaar uit Emmen. Bij toeval liepen ze elkaar jaren later weer tegen het lijf in Haarlem en voilà, Jack and the Weatherman werd geboren.

De muziek van het duo klinkt als vrolijke, zonnige folkpop, geïnspireerd door artiesten als Jason Mraz, Milky Chance en The Lumineers, maar vooral ook door het leven, de zon en de Haarlemse surfcultuur. Muziek die positiviteit uitstraalt, mensen een goed gevoel geeft en je uit een dip haalt.

In 2018 bracht Jack and the Weatherman hun debuutalbum ‘The Lucky Ones’ uit, die goed werd ontvangen in binnen- en buitenland en inmiddels miljoenen keren is gestreamd op Spotify. In 2023 bestaat de band alweer tien jaar, met nieuw materiaal en de hitsingle ‘Starlight’ komen ze ook met hun heerlijke zomerse muziek naar Roermond!

Aanrader voor de fans van Jason Mraz, Xavier Rudd en The Luminiers.

Ticketverkoop start donderdag 16 februari om 10.00 uur!


Praktische info

ParkeergelegenheidECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & HorecaEr kan in de popzaal contactloos en met de ECI betaalpas betaald worden.

OordoppenEr zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Staconcert
De shows in de popzaal zijn staand, we hebben geen zitplaatsen ter beschikking.


    alle muziek