zo 15/9  13:30
Divers, Muziek
Theaterzaal
15/92019

Jade PraiZe + Nele Needs a Holiday

Popronde | ECI pop-up atelier


Op 15 september strijkt het rondreizend muziekfestival Popronde neer in Roermond. De ECI cultuurfabriek doet maar liefst met twee locaties mee met de Popronde. Naast de ECI cultuurfabriek zelf, is ook het ECI pop-up atelier aan de Hamstraat een podium van de Popronde. Twee singer-songwriters verrassen de bezoekers in ons knusse atelier met hun akoestische muziek.
 
Jade PraiZe 
Jade PraiZe is half Nederlands, half Engels en speelt eigen liedjes solo met acoustische gitaar. De muziek die ze maakt is Pop en een beetje alternatief. Ooit begon ze met het schrijven van gedichten en zette daarna de stap naar songwriting. Dat deed ze niet onverdienstelijk, want ze behaalde een finaleplek bij de Grote Prijs van Nederland en won de Publieksprijs 2019. Om 13:30 uur treed Jade op in het ECI pop-up atelier.  
Nele Needs a Holiday 
Nele Needs A Holiday is een tragikomisch songwriter die probeert uit te zoeken wat liefde is. Nele onderneemt voortdurende pogingen de onbegrijpelijke warboel, genaamd menselijke relaties, te ontcijferen. Helemaal gelukt is dat nog niet, maar het levert wel fijne liedjes op. Om 14:30 uur treed Nele op in het ECI pop-up atelier.  

Locatie
De locatie is het ECI pop-up atelier, Hamstraat 1A in Roermond.


Praktische info

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


alle muziek