vr 24/5  20:00
€ 22,50
Deur open:  19:30
Blues, Muziek, Pop, Rock, Staconcert
Popzaal
24/5

Julian Sas

30 jaar Julian Sas Band Tour


Gitaarliefhebbers opgelet! Meestergitarist Julian Sas komt weer naar ECI. Deze keer om 30 jaar Julian Sas band te vieren. Vastbesloten om hun reputatie als één van Nederlands beste live acts volledig waar te maken.

Het is eind 1994 als de jonge Julian Sas zijn eigen band te formeert. Julian heeft er dan al zo’n slordige 10 jaar opzitten als lid van diverse bands, als begeleider van oudere, Amerikaanse blues legendes en vooral als aanstormend gitaartalent. In korte tijd bouwde de Julian Sas Band een reputatie op als live act die je moet gaan zien en vooral moet horen. Een ongeëvenaard sterke live band toen en nu.

Anno 2024, 30 jaar later, is de Julian Sas Band wereldwijd een band van naam en faam met een grote schare toegewijde fans in de Benelux, in de Verenigde Staten, in Duitsland, in Brazilië, in Groot-Brittannië, in Oost-Europa en elders.

30 jaar Julian Sas band wordt gevierd met een uitgebreide tour waarin de band put uit het gehele repertoire dat deze ras muzikant in 30 jaar en 16 albums opbouwde. 30 jaar Julian Sas Band is een concert dat geen enkele échte muziekliefhebber mag missen.


Staconcert
De shows in de popzaal zijn staand, we hebben geen zitplaatsen ter beschikking. Wegens veiligheidsredenen is het niet mogelijk om krukken of stoelen de zaal mee in te nemen. Gebruik je een rolstoel of rollator? Reserveer dan minimaal 24 uur van tevoren een rolstoelplek via de receptie, tel: 0475-317171.

Klik hier voor meer praktische info.


    alle muziek