vr 9/9  21:00
€ 24,50
Deur open:  20:00
Electronic, Funk, Muziek, Pop, Staconcert
Popzaal
9/92022
ECI 10 jaar

Kraak & Smaak – Live

10 Jaar ECI cultuurfabriek special


Ze waren de allereerste act die ooit in de ECI speelde tijdens de opening en nu komen ze terug om het 10-jarig bestaan te vieren met ons! We hebben het over Kraak & Smaak! Het alom geroemde Leidse producertrio Kraak & Smaak komt naar Roermond met hun gerenommeerde live show!

Al sinds het verschijnen van hun debuutalbum Boogie Angst reizen de heren met hun eclectische mix van funk, disco, house en electronica de hele wereld over. De zes man sterke live band met daarin de vaste vocale blikvangers Ivar Vermeulen en Berenice van Leer, staat dan ook internationaal bekend om hun spetterende optredens, en gaf al eerder acte de presence op festivals zoals Glastonbury, Detroit Music Festival, Sziget en onlangs nog het Mexicaanse Trópico. Na het Pleasure Centre album en de Scirocco EP van vorig jaar geeft de band dit jaar opnieuw plankgas met nieuwe singles en projecten, zoals de nieuwe single ‘Doing What’, een samenwerking met HIGH HØØPS van de bekende Nieuw-Zeelandse indie act Leisure.

Extra: Mr. Sammi’s Kraak & Smaak diner!

Mr. Sammi likes it funky! In het kader van het tienjarig bestaan van ECI kun je op 9 september genieten van een heerlijk tweegangen menu in Sammi’s Café. Daarna zetten we de avond verder en geniet je van een geweldig live-optreden van Kraak & Smaak in de popzaal!

Dit Kraak & Smaak diner vindt plaats op 9 september tussen 18.00-20.30, waarna de show van Kraak & Smaak om 21.00 uur begint. Een plek kost 50 euro per persoon. De toegangsprijs is inclusief hoofdgerecht (keuze uit vis, vlees of vega), dessert en een toegangskaartje voor de show, exclusief drank.

Wil jij hiervan gebruik maken? Bestel dan geen Kraak & Smaak-ticket op de website van ECI cultuurfabriek, maar reserveer je diner inclusief toegangskaarten via de website van Mr. Sammi. Dat kan door de website te openen en linksonder in het menu te klikken op ‘reserveren’. In het reserveringsmenu staat het evenement aangegeven.


Praktische info

ParkeergelegenheidECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & HorecaEr kan in de popzaal contactloos en met de ECI betaalpas betaald worden.

OordoppenEr zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.


    alle muziek