zo 19/11  20:00
€ 16,00
Deur open:  19:30
Blues, Muziek, Pop
Popzaal
19/11

Laura Evans & Band

+ support | blues/country


Laura Evans is een Britse singer-songwriter en blues/country zangeres. Haar muziek is geïnspireerd door klassieke bluesartiesten als B.B. King en Etta James, maar heeft ook moderne invloeden.

Haar stem wordt vaak geprezen vanwege haar soulvolle klank en krachtige bereik. Laura heeft in Engeland al voor veel beroering gezorgd met de release van haar veelgeprezen debuutalbum ‘State of Mind’. Classic Rock Magazine vergeleek haar met Stevie Nicks die jamt met Blackberry Smoke met invloeden van Americana, pop en bluesy rock ‘n roll. Evans startte haar carrière als actrice, maar eigenlijk kreeg ze haar opleiding in de Sylvia Young Theatre School in Londen waar ze klasgenoot was van o.a. Amy Winehouse.

Een optreden van Laura Evans en band is energiek en opwindend. Fans beschrijven haar shows als meeslepend en emotioneel, en prijzen haar interactie met het publiek. Kortom, een must voor iedereen die houdt van soulvolle blues en countrymuziek! 

Laura Evans sounds like Stevie Nicks, jamming with Blackberry Smoke, embracing notes of americana, pop, and bluesy rock and roll” Classic Rock Magazine 

‘Breakout Star of 2022 Laura Evans is sent for fans of Countrified blues, Rock & Soul’.   Rush on Rock Magazine 


Klik hier voor meer praktische info.


    alle muziek