zo 19/11  20:00
€ 16,00
Deur open:  19:30
Blues, Muziek, Pop, Staconcert
Popzaal
19/112023

Laura Evans & Band

+ support: Secret Songs


Laura Evans is een Britse singer-songwriter en blues/country zangeres. Haar muziek is geïnspireerd door klassieke bluesartiesten als B.B. King en Etta James, maar heeft ook moderne invloeden.

Haar stem wordt vaak geprezen vanwege haar soulvolle klank en krachtige bereik. Laura heeft in Engeland al voor veel beroering gezorgd met de release van haar veelgeprezen debuutalbum ‘State of Mind’. Classic Rock Magazine vergeleek haar met Stevie Nicks die jamt met Blackberry Smoke met invloeden van Americana, pop en bluesy rock ‘n roll. Evans startte haar carrière als actrice, maar eigenlijk kreeg ze haar opleiding in de Sylvia Young Theatre School in Londen waar ze klasgenoot was van o.a. Amy Winehouse.

Een optreden van Laura Evans en band is energiek en opwindend. Fans beschrijven haar shows als meeslepend en emotioneel, en prijzen haar interactie met het publiek. Kortom, een must voor iedereen die houdt van soulvolle blues en countrymuziek! 

Laura Evans sounds like Stevie Nicks, jamming with Blackberry Smoke, embracing notes of americana, pop, and bluesy rock and roll” Classic Rock Magazine 

‘Breakout Star of 2022 Laura Evans is sent for fans of Countrified blues, Rock & Soul’.   Rush on Rock Magazine 

+ Support: Secret Songs

Twee stellen, Mieke en Eric uit Susteren spelen in bands als Yasgur’s Farm en White Noise en Judith en Henk uit Echt, bekend van diverse koorprojecten en Averegs. Al snel sluit bassist Frank van Kempen aan om een solide basis onder het kwartet te leggen. Een gezamenlijke muzikale passie wordt gevonden in de hedendaagse Amerikaanse americana- en countrymuziek. Hedendaagse singer-songwriters in het genre als Lori McKenna, Natalie Merchant én Brandi Carlile. Stuk voor stuk grote namen in Amerika, maar bij het grote publiek onbekend in ons land. Inmiddels zijn er ook een aantal bluesnummers aan de setlijst toegevoegd.

Verwacht bij ‘Secret Songs’ geen afgekloven en stukgecoverde greatest hits-sessie, maar laat je verrassen door dat andere americarepertoire vol luisterliedjes waarvan er nog zoveel te ontdekken zijn aan de andere kant van de grote plas.


Staconcert
De shows in de popzaal zijn staand, we hebben geen zitplaatsen ter beschikking. Wegens veiligheidsredenen is het niet mogelijk om krukken of stoelen de zaal mee in te nemen. Gebruik je een rolstoel of rollator? Reserveer dan minimaal 24 uur van tevoren een rolstoelplek via de receptie, tel: 0475-317171.

Klik hier voor meer praktische info.


    alle muziek