vr 13/5  21:00
€ 17,00
Deur open:  20:30
Muziek, Staconcert, Tribute/cover
Popzaal
13/52022

Made in Purple

Deep Purple tribute


Deep Purple, Led Zeppelin en Black Sabbath zijn volgens vele dé grondleggers van de hardrock. Deep Purple staat natuurlijk bekend om klassiekers als ‘Smoke On The Water’ en ‘Child In Time’ van het beste livealbum dat ooit werd gemaakt: Made In Japan. Dit album werd opgenomen toen de band in Tokio en Osaka speelde in de legendarische MK2 formatie: Ian Gillan, Ritchie Blackmore, Roger Glover Jon Lord en natuurlijk Ian Paice. De formatie heeft hun status dan ook met name aan dit album te danken.  

Made In Purple is een Belgische groep rondom gitarist Bert Verschueren. Deze avond zal in het teken staan van 50 jaar ‘Made In Japan’! Zoals vanouds zal het genieten worden van dit geweldige live album! Om bij te dragen aan de authenticiteit gebruikt Made In Purple louter versterkers die de originele band gebruikte in de goeie oude tijd. Hoge kwaliteit!

madeinpurple.com

De tourpartner van de Tournee van Made In Purple is Maxazine.nl


Praktische info

ParkeergelegenheidECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & HorecaEr kan in de popzaal contactloos en met de ECI betaalpas betaald worden.

OordoppenEr zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.


    alle muziek