za 7/8  21:00
€ 6,50
Deur open:  20:30
Indie, Pop
Popzaal
7/82021
Uitverkocht

Madoux

Pak je podium


MADOUX, Lotte Slangen, is een van de talentvolle artiesten die zich heeft ingeschreven voor het project Pak je podium.

Pak je podium biedt lokale professionele onafhankelijke makers of aanstormende talenten een laatste zetje in de vorm van een podium.


De Nederlandse indie artiest MADOUX, singer/songwriter,  schrijft ‘dark and dreamy’ alt-pop songs. Ze gaat je overspoelen met haar weelderige en hypnotiserende muziek en laat je de lichte en donkere kanten ontdekken en alles daartussenin.

MADOUX brengt haar debuut EP  in 2021 uit met de naam “Leave me Blind”. Geïnspireerd door Ane Brun, Oscar and the Wolf, Alanis Morissette and Warhaus, begon ze met liedjes schrijven in haar kleine tienerkamer met haar oude klassieke gitaar die haar opa aan haar had gegeven. Het was Pink Floyd’s “Wish You Were Here” dat haar hart zo raakte door een akkoord dat ze speelde, dat ze zich realiseerde dat muziek haar leven verder zou brengen. 

Support act: Faux Noir
Faux Noir is een Belgisch/Nederlandse band die Franstalige indie-pop brengt, gecombineerd met o.a. rock-, wereldmuziek en soulinvloeden. De bandleden kwamen per toeval samen, dankzij hun opleiding aan PXL-Music, waar ze ontdekten dat ze hun uiteenlopende muzikale achtergronden konden samensmelten tot een eerlijke, krachtige sound. Vocaliste Anna Dutoit, gitarist Alexis Guiette, multi-instrumentalist Daan van Luijk, drummer Lenno van Galen en elektronica muzikant Quinten Godts hebben een plezante, ongefilterde en gepassioneerde samenwerking op poten gezet, wat zich duidelijk weerspiegelt in de muziek die ze brengen.


Praktische info

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal contactloos en met munten worden betaald. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen. Vanaf september 2021 komt er een ECI betaalpas en komen de munten te vervallen. De waarde van de munten kan overgezet worden op de pas.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.


    alle muziek