zo 31/3  20:30
€ 25,00
Deur open:  20:00
Funk, Jazz, Muziek, Pop, Soul, Staconcert
Popzaal
31/32024

Matt Bianco

De band rondom zanger Mark Reilly met wereldwijde jazzy pophits


Na 2 succesvolle shows keert de band Matt Bianco terug naar ECI cultuurfabriek voor de enige Limburgse show. Verwacht meerdere jazzy pophits en energie!

Sommige dingen worden gewoon beter met de tijd. Zoals rode wijn en zelfvertrouwen, of Matt Bianco. De legendarische Britse groep, vernoemd naar een denkbeeldige spion uit de jaren zestig in de jaren tachtig, is wereldwijd geliefd vanwege hits als “Half A Minute”, “Get Out Of Your Lazy Bed”, “Whose Side Are You On?” en “Yeh Yeh”. Voor hun vijftiende album “Gravity” werkte frontman, zanger en songwriter Mark Reilly samen met jazzsaxofonist Dave O Higgins en zijn band. Ze hebben de bossa nova en jazzroots van Matt Bianco nieuw leven ingeblazen en gemoderniseerd, met behoud van de relaxte swing van hun eerdere successen. Energieke en ontspannen originele nummers die zowel hun meest verfijnde bewonderaars als nieuwe fans zullen bekoren. Stijlvol en cool!


Staconcert
De shows in de popzaal zijn staand, we hebben geen zitplaatsen ter beschikking. Wegens veiligheidsredenen is het niet mogelijk om krukken of stoelen de zaal mee in te nemen. Gebruik je een rolstoel of rollator? Reserveer dan minimaal 24 uur van tevoren een rolstoelplek via de receptie, tel: 0475-317171.

Klik voor meer praktische info.


    alle muziek