vr 27/12  21:00
€ 18,50 € 21,00
Deur open:  20:30
Jazz, Pop
Popzaal
27/122019

New Cool Collective


De achtkoppige, altijd goedgeklede band New Cool Collective vierde afgelopen jaar hun 25 jarig jubileum en het feest gaat dit jaar nog even door. Met de release van hun twintigste album XXV beginnen ze dit najaar aan een uitgebreide clubtour, waarbij ze ook de ECI cultuurfabriek weer aandoen!

Het collectief toerde al over de hele wereld, won vele awards en weet met hun unieke mix van jazz, dance, latin, salsa, afrobeat en boogaloo iedereen aan het dansen te krijgen. Op hun nieuwe album voert New Cool Collective het tempo nóg verder op!

New Cool Collective bestaat uit saxofonist Benjamin Herman, gitarist Rory Ronde, drummer Joost Kroon, percussionisten Frank van Dok en Jos de Haas, toetsenist Willem Friede, bassist Leslie Lopez en trompettist David Rockefeller.

Swingende afterparty
Na het concert van New Cool Collective zorgt DJ 45Frank ervoor dat we blijven swingen op de dansvloer. Stil blijven staan is onmogelijk bij de jazz, soul en funk grooves die de popzaal omtoveren tot een swingende party. Frank kun je kennen van The Vinly Twins. Deze vinyl liefhebber maakt regelmatig het publiek van poppodia en festivals aan het swingen. 🕺


Praktische info

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal alleen met munten worden betaald. Deze zijn verkrijgbaar bij de verschillende automaten in de gang en bij de receptie/kassa. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden €2,50 kosten in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle muziek